4
-
Sequoyah #4 A La La Land-nel bejott. Szoval a "21. szazadban musical" erv onmagaban nem allja meg a helyet.
Mas kerdes, hogy EZ a film miert musical? Annyi lett volna a dolguk, hogy nagyjabol megismeteljek az elso reszt. A musicallel mindent kockara tettek, es igazabol semmit nem nyertek volna vele, meg akkor sem ha jo lett volna. Tobben akkor sem neztek volna meg mint az elso reszt.
Vajon csak azert csinaltak, mert Lady Gaga tud enekelni? Tud o szineszkedni, nem is rosszul, semmi szukseg arra hogy az enekes tudasat mutogassa. -
nlght #3 Remélem páros lábbal rúgták ki azt, aki jó ötletnek tartotta, hogy low budget musical legyen a folytatás.
A játék és könyvadaptációkkal az a legfőbb gond, hogy olyan balfékeknek adják oda a forgatókönyvírói és rendezői munkát, akik valakiknek a seggnyalói/rokonai, de fingjuk sincs az eredeti művekről és a rajongók elvárásairól.
Egy egyszerű közvélemény kutatás elárulta volna, hogy a DC/Joker fanok rossz viccnek néznének egy musical Jokert.
Azért egy kicsit megmosolyogtat, hogy a szintén teljesen fogalmatlan befektetők elégettek egy egész vagyont, mert bíztak benne, hogy a rendező majd egy musical Jokerrel bankot fog robbantani. Ezek annyira ostobák lehetnek, hogy a két aktív agysejtjük összeverekszik a harmadik helyért. -
#2 Még nem vettem rá magam, hogy megnézzem. Érdekes ez a büntetés végrehajtás + zenés táncos műfaj összehozása.
Namost talán először volt, legalábbis a modernebb időkben Lars von Trier Táncos a sötétben c. filmje. (Elvis Presley Jailhouse rock filmjét leszámítva ugye). Mérsékelt sikert ért el, bár egyfajta zsenialitása vitathatatlanul van a filmnek.
Aztán jött az Álomháború, Zack Snydertől. Más szemlélet, utalások is vannak Trier filmjére, ha más nem hogy Björk is adott zenét hozzá. Sajna ez sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Bár szerintem Snyder legjobb filmje.
És hát itt van most ez a Joker II. Szerintem itt ugyan ez lesz a szitu, miközben a filmnek valszeg vannak vitathatatlan művészi értékei, a közönség egyszerűen nem ezt a nyelvet beszéli.
XXI. szd-ban musical? Ne már! XD -
#1 Nem tudtam róla szinte semmit, de nemrég Gaga feltolt egy rahedli klippet yt-re. Onnan már sejtettem, hogy ez esetleg valami Joker filmhez készülhetett.
Bár bíztam benne, hogy tévedek, mert nagyon sz@r volt a zene. Klippről meg igazán nem is lehet beszélni. Egyet elég volt meghallgatni, a többivel már nem is foglalkoztam. A borítókép egyértelműsítette, hogy követi az elsőt.