2
  • reptile1313
    #2
    Szoval nem fogja oket helyettesiteni. a 2 bites narcisztikus tanarokat fogjak helyettesiteni a valoban jo tanarokat pedig KIEGESZITENI. a csoro iskolakban maradnak a narcisztikus tanarok, vagy a low budget GPUs robotok, vagy low budget robotok kiegeszitve narcisztikus 0.1 bites tanarokkal. es majd aki AI ellenes, ezekkel a gagyi robotokkal fogja teletolni a netet,hogy milyen rossz minden robot. a szokasos.
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2024.10.04. 11:14:42
  • reptile1313
    #1
    Istenem hangosan rohogok. Latszik,hogy az egyetemen a kreativitastol a magolassal teljesen megfosztott szerencsetlenekkel akarjak megvaltani paran a vilagot.
    :D :D :D
    Megtobb diplomas munkanelkuli lesz, erzem :DDDDDDDDD

    Megjegyzes ezeknek a diplomas negativ kreativitasu zseniknek:

    A gyerekeket sokkal jobban meg fogja terhelni,hogy az ilyen nyomorek oteletek miatt megfulladnak a szemettol. Minden nap meg kell szervezni,hogy 2-3an meglatogatjak SZEMELYESEN pl. kerekparral. Es akkor nem kell FOLOSLEGESEN szemetet termelni.

    A robotokat meg hagyjuk meg oda ahol radioaktiv anyagok vannak, tuz, vedekezes a zakkantak ellen (rendorseg stb), vagy az idosgondozasban, ahol pl ejszaka kell tisztaba tenni valakit, es erre nem alkalmas egy gondozo mert akkor felborul a cirkadian ritmusa. Vagy a sebeszetben, ahol 0.1mm is szamit, vagy munakerohiany van es eletet ment.
    De beszelhetnenk a husiparrol is,hogy etikatlan allatkinzas, kornyezetpusztito, es felzabalja a gyerekek jovojet, megis egeszsegtelen sz.rokkal etetik a szulok, mint palmaolajban sult feherlisztes cukros vackok (RENDSZERESEN), szalonna, parizsi, hus, sajt stb, amik mind lassan olik meg oket belulrol es a kornyezet szintjen is.
    es ez nem az en velemenyem, hanem a legnivosabb tanulmanyoke, igen van referencia:
    https://www.nature.com/articles/ncomms11382
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2024.10.04. 11:10:14