6
-
Nabateus #6 :) Van benne valami.
Csak egy fokkal kevesbe vicces, mint amikor kijottek a VisionPro-val. Mire jo? Pass, majd a userek kitalaljak.
-
Andrevv #5 Nem tudom más hogy van vele, de amikor valamit AI-val akarnak eladni, inkább passzolom. Az nekem egy negatív dolog és kerülöm amíg csak lehet. Szinte kizárólag csak rosszat hallani róla, hülyeségeket mond, félrevezeti az embereket, hazugságokat generálnak vele, emberek munkája kerül veszélybe stb. -
FICEK9 #4 Ez az emberiség szégyene hogy ilyen dolgokra ennyien ilyen rengeteg pénzt és energiát áldoznak még mindig, amikor sokkal fontosabb dolgokra kellene/lehetne használni a technológiát :( -
kvp #3 Teljesen mindegy, hogy az embereknek tetszik-e vagy sem. A regi keszulek a legtobb normal felhasznalo kezeben idovel el fognak kopni es akkor megszokasbol megveszik a legujabb termeket, ha kell nekik, ha nem. Itt csak arrol van szo, hogy sikerul-e tovabb novelni a profitot vagy sem. -
Sequoyah #2 Ha az AI funkcioktol varjak az eladast, de ugy adjak el hogy az AI funkciok nem is mukodnek, akkor nem tudom hogy mit vartak:D
Eloszor talan adjak ki a 18.1-et az AI funkciokkal, hogy lassak az emberek a valosagban is, aztan lehet rola beszelni, hogy milyenek az eladasok. -
#1 Ilyen buta intelligenciával ellátott telóért én sem rohannék. Sőt, inkább elkerülném.
Majd, ha ténylegesen megalkotják az EMI-t, akkor az érdekelni fog engem is. Addig meg had vakuljanak csak a parasztok!