2
  • csulok0000 #2
    Vagy csak simán a teló bekapcsolásakor kapna egy listát a hivatalos és támogatott alkalmazásboltokról és kiválaszthatná, hogy melyiket akarja használni... Mindenkinek jobb lenne
  • kvp
    #1
    Az ismeretlen forrasok azert alapbol le vannak tiltva minden normalis keszuleken. Engedelyezni kell oket es onnantol barmilyen forrasbol, akar egy virusos al weboldalrol fel lehet rakni barmit.

    Az epic baja az lehet, hogy nem tudjak a sajat alkalmazasbolt kulcsukat telepiteni majd visszakapcsolni a vedelmet. Mondjuk ha ilyet lehetne, akkor a nem rootkit-es virusok is megtehetnek. A google es a samsung meg nem fogja a sajat ket boltjuk melle felvenni az epic sajat boltjat az engedelyezett listara. Szoval valahol ertheto muszakilag es uzletileg miert van igy megoldva.

    Azt lehetne, hogy a google alkalmazasboltbol letoltott bevizsgalt alkalmazasboltok kapjanak install jogot bekapcsolt vedelem mellett is. Tehat amig megbizhato a teljes lanc, addig telepithetik egymast az uj app-ok. Mar csak ki kellene fejleszteni, mert a jelen rendszerek ezt nem tudjak. (igazabol meg a hivatalos alairas cseret is csak firmware cserevel lehet megoldani, mert az Android-ban nincs hozza megirt programkod)