6
  • kvp
    #6
    "Olyankor vajon mit tehet egy felhasználó, ha esetleg tévesen sorolja be az automatikus rendszer a fiókját "tini fiók"-nak?"

    Amit google/youtube/facebook problema eseten is. Atadja a szemelyi adatait (szemelyi igazolvany foto) es a biometrikus adatait (foto es/vagy video) es remeli, hogy ez eleg lesz ahhoz, hogy azonositsak. Ekkor mar csak az ugyet kezelo joindulatan mulik, hogy helyreallitsak a hozzafereset.

    Ezek a szolgaltatasok nem alanyi joguak, nem jarnak senkinek. Csak a szolgaltato dontesen es megterulesi indexen mulik, hogy ki mihez ferhet hozza. Ha akarjak fizetosse tehetik vagy az ingyenes hozzafereseket a felhasznalon realizalt haszon fuggvenyeben limitalhatjak.
  • CommieSlayer
    #5
    "Meta az elmúlt években vezetett be például az étkezési zavarokról szóló bejegyzések korlátozására"
    Ja! Nehogy lefogyjál! Akkor ki veszi meg azt a rengeteg gyógyszert?
  • Zsombor99
    #4
    Olyankor vajon mit tehet egy felhasználó, ha esetleg tévesen sorolja be az automatikus rendszer a fiókját "tini fiók"-nak? A hiba a hiba lehetősége elvileg fennáll, mivel "semmi se tökéletes"...
  • Macropus Rufus
    #3
    néha egészen érdekes hülyeségeket tudsz összehordani ;)
  • reptile1313
    #2
    Majd beregisztral egy felnott fiokkal felnott szemelyivel is es sajat magat felugyeli vagy regisztral 18 felettikent, de arra jo,hogy a META vedje magat a feministaktol.
    Inkabb ugy kene megvedeni a tiniket,hogy eletfogytiglant kap, veszelyes hulladek munkakkal megspekelve, az aki elrabol valakit, vagy megeroszakol, megver, vagy egeszsegtelen etelre szoktatja ra, divat3.14ava akarja formalni, alkohollal kinalja, alkoholt iszik elotte, stb. Hamar megoldodna a tulnepesedes kerdese. Akkor visszafogna magat a sok csotany.
  • reptile1313
    #1
    "az étkezési zavarokról szóló bejegyzések korlátozására"

    Mi lesz a kovetkezo? Gipszeljuk be az emberek dominans kezet, hogy nehogy tobb evoeszkozokre kattintsanak a neten, es nehogy evoeszkoz zavaruk legyen, veletlenul megvagjak magukat? VEDJUK MEG AZ EMBEREKET!!!! Gipszeljuk be a kezuket.

    Jo messzire eler az ipar / husipar marka. Majd igy nemtudjak meg mennyire karos (rakkelto) a voros hus, kolbasz, szalonna, palmaolaj, hidrogenezett kokuszolaj ( a hidegen sajtolt jo).
    Hadd hizzanak el, nehogy kar erje szegeny gyogyszeripart, es kemo ipart.
    Meg nehogy megtudjak szegenyek,hogy termeszetellenes es egeszsegtelen piros BMIben lenni.

    Ez az uj trend 2024-ben. Ugy okozunk kart, ugy tesszuk tonkre a fiatalokat, hogy azt mondjuk ezzel megvedjuk oket.