8
  • Szefmester
    #8
    Ezt most így saját kútfőből hoztad össze, vagy begyakoroltad mások szövegei alapján?
  • end3
    #7
    A globalista elit hite, elbizakodottsága erős, hogy a hatalmának végtelen fenntartásához, pusztán technológiával mindig is formálni tudja a világ globális közvéleményét..,

    vagy ez az információs kacsa a globalisták egymásnak címzett tudósítása az összetartásuk érdekében.., mert úgy látszik, a világméretű lehúzáshoz és harácshoz fűződő közös érdek kevésnek tűnik egymagában.

    Az meg az emberi történelemből ismert tény, hogy erős és megingathatatlan hittel rendelkező emberek kevesebben vannak, mint a szélkakas ingadozók. Viszont az emberi történelemformáló erő mindig is ezen kevesekhez kapcsolható.

    Akik persze, Jézus mintájára kiiktathatók, de ha eljön az ideje, a tanításaik szájról-szájra járva is hatni fognak, akár a globalista elit technológiájával szemben is.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2024.09.18. 09:08:37
  • NEXUS6
    #6
    Miről szól a cikk egyáltalán? Milyen kísérletek, hány emberrel, milyen mintával, mik voltak a mért adatok, hogy mérték, hogy valaki elengedte a hitét, meggyőzték, stb. stb...:?

    A cikk mit bizonyít? Hogy amíg bizonyos dolgok sima emberi hülyeséggel magyarázhatók (pl COVID kezelése körüli bénázás), addig engedjük el a bonyolultabb magyarázatokat?

    Megjegyzem a cikkben említett módon végzett kísérlet, vagy csak ha a cikk pongyola, akkor ennek ilyen formájában, minimális tényszerűséggel történő közlése is az előbbi bekezdésben megfogalmazottat erősíti. XD
  • tom_pika
    #5
    Az élet utáni élet most is "ezospiri bullshit".
  • reptile1313
    #4
    Igen attol elmelet, hogy nincs igazolva. Minel nagyobb valoszinuseggel igaz egy elmelet, annal valoszinubb,hogy igazolt lesz.
    Sokan egyenlosegjelet tesznek tevesen az osszeeskuveselmelet = es az atveres koze.
    Akkor nekik jo reggelt, mert az osszeeskuveselmeletek (kisebb resze) IGAZ, mig egy masik resze hamis.
    Ez a tudomanyban is igy van, van a sejtes es van utana egy igazolas. Vagy nincs.

    Az idegenekrol, vagy az elet utani eletrol is sokaig hittek hogy ezospiri bullshit, ma meg mar a reszletekrol vitatkoznak inkabb, hogy milyen az elet utani elet, kinek milyen, stb. Vagy hogy milyen fajok letezhetnek, hany jart a bolygon, milyen technologiakat szereztek igy reverse engineeringgel, stb.

    Persze mindig voltak es lesznek ezospiri (al)szkeptikusok es ezospiri (al) hivok. Egy kozos bennuk,hogy mindketten vakon vannak. Vagy vakon tagadnak. Vagy vakon hisznek.

    Minel magasabb valakinek az IQja EQja CQja annal tobb hidat kepes sejteni es bebizonyitani a tudomany es a hit koze. Es ennek valoszinusegszamitas az alapja.

    Az ilyen vago Istvan fele alufoliasapkasokkal meg szkeptikus blog fele alufoliasapkasokkal akik maguk laposfoldesek nem kell foglalkozni. Ahogy regen Semmelweiset is kirohogtek a szkeptikus blog TIPUSU senkik, ugy ma is kinevetik azokat akik nagyon magas CIvel rendelkezo tanulmanyok alapjan allitanak nagyon valoszinu ujdonsagokat.... Akik szeretnek zacskoban elni azok ilyenkor gyartjak az alprofilt es kirohognek mindenkit, csakhogy jol erezzek magukat a budos szajukkal egyutt.

    Ja igen Chatbotok, nyilvan ha egy Chatbot jol ervel, akkor egyszerubb embereknel a gagyibb sejtest felvaltja egy minosegibb. Ebben mi a meglepo? Par honap vagy ev, es a legokosabb embereknek is sok ujat fognak mondani. Oszt? nabumm. Igen, fejlodik a technologia. Szerencses esetben annyira jo dolgokat mondanak majd ChatGPT-ek, amit mar emberi kepessegeket magasan meghalado tudomanynak lehet hivni, azaz meresekkel, empirikusan, vagy indirekt modon (Mint Semmelweisnel a kezmosas, es a szelloztetes kovetkezmenyeinek a meresevel) valoszinusiteni lehet,hogy igaz.

    Persze a tudomanynak is vannak szintjei, nyilvan ha ACTEM mikroszkoppal megmerik a virust, bakteriumot, magasabb szinvonalu, mintha a laz ingadozasabol tippelnek a kozepkorban,hogy melyik betegseg lehet a sok ismeretlenbol, amire tudnak valami negyedmegoldast, aminek hatgasara 20%kal kevesebben maradnak betegek,etcetc.
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2024.09.16. 11:48:20
  • tom_pika
    #3
    Igen, jó az is, hogy ha lehülyézed, akkor "ő" kér elnézést, és biztosít arról, hogy próbálni fog még jobb infókat adni...
  • CommieSlayer
    #2
    Autoriter pozícióból, színlelt magabiztossággal a legtöbb embert meg lehet ingatni a hitében. Ez semmit nem mond az összeesküvéselméletekről. Az összeesküvéselméletek feléről kiderült, hogy igaz. Korrupció létezik. Összeesküvések léteznek. Sok az önző ember hatalmi pozíciókban. Elég naiv dolog ezt nem tudomásul venni.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #1
    Hat igen, chatbotok egyvalamiben verhetetlenek, turelmuk sosem fogy el.