2
  • NEXUS6
    #2
    Háááát, érdekes ez a konzol generáció. Nagyjából agyonütötte a COVID, még ha jó eladásokat is produkált a hómofisz miatt, csak talán pont ezért nem lehetett kapni sem. Nameg a hiénák is ráfeküdtek, és felnyomták az árakat.
    Mire nálunk is lehetett kapni, bementél a boltba és vettél, addigra az ára hivatalosan is 200 körül volt.
    Mindegy. Szal nagyon jó ez a gép egy dolgot hiányolok csak: a játékokat.
    Volt azért 1-2 jobb cím, de olyan igazi, hogy namost ez az, amiért ezt a generációt meg lehet említeni, hááát nem nagyon. Ez egy olyan remaster generáció.

    Nade itt a Pro. És itt a gond is. Egy előző, vagy 2 generációval régebbi játék rimékjének a javított változatával játsszunk, komolyan? Amelyek többsége már PC-re is kijött, tehát már nem exkluzív? És itt a második gond. Egy hellyel-közzel hasonló teljesítményű PC (pl RTX 4060-as karival, kicsit alacsonyabb teljesítményű GPU, de a CPU, vagy memória oldalán jobb képet mutathat), akár olcsóbban is kijövünk. Pedig ugye a konzol lényege, hogy egy asztali gép teljesítményét kapjuk, alacsonyabb árért, igaz cserébe korlátozott egyéb felhasználási lehetőséggel.

    Szal visszajutunk megint ide, ehhez a lényegi kérdéshez: melyek is azok az exkluzívok, amiért gémerünk konzolt és ne egy hasonló árú/teljesítményű PC-t vegyen?
  • Cat #1
    Elképesztően drága.
    1. 800 euró az 815 dollár, 800 font pedig jóval több, mint 900 dollár.
    2. Ez csak egy frissítés, a fejlesztés költségek minimálisak és mégis jóval 300e forint felett lesz az ára.
    3. Mindezt úgy, hogy nincs benne lejátszó, és a korábbiakkal ellentétben nem adnak hozzá szinte semmit.