4
  • csicso82
    #4
    Semmit sem kellene újragondolni legalábbis ilyen mennyiségben ahogy ezt most teszik. Ennek az az oka, hogy statisztikailag is kimutatták, hogy egyszerűen a folytatások, meg akár a remake-ek nagyobb bevételt generálnak mint az "eredeti" filmek. Erre jó példa pl. a Halálos iramban sorozat, vagy a Szellemírtók feltámasztása, de akár a Jurassic Park is ide tartozik.

    Megjegyzem én is ezt a statisztikát erősítem: sokszor van az, hogy hétvégén van időm filmezni és nem egy új filmet nézek meg hanem inkább megnézek egy már "ronggyá" nézett klasszikust pl. a Mátrix trilógia valamelyik részét, a Harry Potter szériát vagy akár a Gyűrűk Ura trilógiát esetleg a Hobbitot.
  • nlght
    #3
    Pfff, maradj a traktorodban...
    Az összes remakeből kb 5% lett nézhető, és még sokat mondtam, a többi meg woke szagú buzik/kisebbségek túlreprezentálásáról szól, illetve arról hogyan lehet gyenge forgatókönyvből kihozni szart se...
    Inkább filmesítsék meg azt a csillió-trillió könyvet, amik kurva jó sztorin alapulnak és még senki sem adaptálta őket.
  • zetortraktor
    #2
    Gondoljanak csak mindent újra, ne akarja már egy random ember vagy újságíró megmondani, hogy ki mit csináljon. Ha nem próbálkoznak, akkor nem lesz jó végeredmény sem. Ennyi. Nem kell besérülni annyira, hogy tiltani akarjunk, ha valami nem tetszik, Elkészült. Páran megnézték. Még többen meg fogják. Kész.
  • inkvisitor
    #1
    Miért Holló a címe, ha nem a holló felügyeli végig a visszatérőt hogy ne lépjen ki a megengedett keretekből és beteljesítse a küldetést?