5
  • repvez
    #5
    persze ugyis te mindent jobban tudsz és nem kezdek neked magyarázkodni, hogy mi melyik jelenet ugyan olyan a felsoroltakbol, mert ugyis belemagyaráznál valamit. meg amugy is csak azért irogatsz, hogy valakibe beleköss, mert értelmes véleméyncserére nem vagy képes már többször bebizonyitottad.
  • zetortraktor
    #4
    Ja, azt nyilván mondanom sem kell, hogy ez a film is folytatás lesz, 5 évvel az előző rész után játszódik, több évtizeddel az eredeti után, teljesen más világban, más szereplőkkel, más sztorival, a régi sztorit nem lehetne már megvalósítani, hiszen alaposan megváltozott minden a dinoszauruszoknak köszönhetően.
  • zetortraktor
    #3
    "Gondolom ,majd egy az egyben ugyan azok a jelenetek lesznek ahogy eddig szokták csinálni az ilyen rebootoknál. terminátor, topgun, starwars, alien stb.."

    Ez azért jó felsorolás, mert egyikben sincsenek egy az egyben ugyanazok a jelenetek - mármint szó szerint. Sőt. Az említett filmek egyike sem kapott rebootot. Vagy a Bad Boys 3 a Bad Boys rebootja. (Hasonló jelenet viszont akad a filmekben, azt úgy nevezik, hogy hommage, vagy ha úgy tetszik utalás/kacsintás).
  • csicso82
    #2
    Mindegy, a lényeg, hogy jöjjön már. Imádom a dínókat és ez az elmúlt több mint 30 évben sem változott. Gareth Edwards ügyes, hátha a forgatókönyv is ütős. (alapvetően a történet amin elbukhat vagy a cselekményvezetésen)
  • repvez
    #1
    hát a két kép alapján és a cim alapján nem folytatás lesz hanem ugyan azt leforgatják mégeygszer mert már 30 éves lesz az eredeti film és még lehet olyan aki nem látta öket .
    A képek alapján is látszik, hogy probáltak hasonlo karaktereket választani csak fiatalabba mert már az utolso részen látszottak az eredeti szinészeken, hogy a korukbol adodoan nem megy nekik már a kalandos szereplés.
    Gondolom ,majd egy az egyben ugyan azok a jelenetek lesznek ahogy eddig szokták csinálni az ilyen rebootoknál. terminátor, topgun, starwars, alien stb..