Így néz ki Scarlett Johansson az új Jurassic World-mozifilmben

Jurassic World: Rebirth-képek jöttek.

Már zajlik az Jurassic World-sorozat új részének forgatása, és ilyenkor általában annak szoktunk örülni, hogy szerencsére nem stúdióban, azonban most nem arról számolunk be, hogy lehetősége nyílott a bámészkodóknak is felvételeket készíteni a munkálatokról, hanem arról, hogy ezt megelőzendő a Universal hivatalos promóképeket adott ki a filmhez.


A Scarlett Johansson, Jonathan Bailey és Manuel Garcia-Rulfo főszereplésével készített filmet Gareth Edwards rendezi. A folytatás, illetve egy új trilógia természetesen adja magát, hiszen a nézői érdeklődés nem lankad. Szemléltetésképpen: a 2015-ös Jurassic World döbbenetesen nagy siker volt 1,67 milliárdos globális bevételével, amiből Amerika 653 millió dollárral részesedett, a világ többi része pedig 1,02 milliárddal. A 2018-as folytatás, a Jurassic World: Fallen Kingdom 1,31 milliárdig jutott globálisan (Amerikában 418 millióig, nemzetközileg 893 millióig), míg a 2022-es záróepizód, a Jurassic World Dominion is milliárdos lett 377 millió amerikai és 625 millió Amerikán kívüli bevétellel. Így a Jurassic-franchise bevételei a régi trilógiával globálisan már 6 milliárd dollár fölött járnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #5
    persze ugyis te mindent jobban tudsz és nem kezdek neked magyarázkodni, hogy mi melyik jelenet ugyan olyan a felsoroltakbol, mert ugyis belemagyaráznál valamit. meg amugy is csak azért irogatsz, hogy valakibe beleköss, mert értelmes véleméyncserére nem vagy képes már többször bebizonyitottad.
  • zetortraktor #4
    Ja, azt nyilván mondanom sem kell, hogy ez a film is folytatás lesz, 5 évvel az előző rész után játszódik, több évtizeddel az eredeti után, teljesen más világban, más szereplőkkel, más sztorival, a régi sztorit nem lehetne már megvalósítani, hiszen alaposan megváltozott minden a dinoszauruszoknak köszönhetően.
  • zetortraktor #3
    "Gondolom ,majd egy az egyben ugyan azok a jelenetek lesznek ahogy eddig szokták csinálni az ilyen rebootoknál. terminátor, topgun, starwars, alien stb.."

    Ez azért jó felsorolás, mert egyikben sincsenek egy az egyben ugyanazok a jelenetek - mármint szó szerint. Sőt. Az említett filmek egyike sem kapott rebootot. Vagy a Bad Boys 3 a Bad Boys rebootja. (Hasonló jelenet viszont akad a filmekben, azt úgy nevezik, hogy hommage, vagy ha úgy tetszik utalás/kacsintás).
  • csicso82 #2
    Mindegy, a lényeg, hogy jöjjön már. Imádom a dínókat és ez az elmúlt több mint 30 évben sem változott. Gareth Edwards ügyes, hátha a forgatókönyv is ütős. (alapvetően a történet amin elbukhat vagy a cselekményvezetésen)
  • repvez #1
    hát a két kép alapján és a cim alapján nem folytatás lesz hanem ugyan azt leforgatják mégeygszer mert már 30 éves lesz az eredeti film és még lehet olyan aki nem látta öket .
    A képek alapján is látszik, hogy probáltak hasonlo karaktereket választani csak fiatalabba mert már az utolso részen látszottak az eredeti szinészeken, hogy a korukbol adodoan nem megy nekik már a kalandos szereplés.
    Gondolom ,majd egy az egyben ugyan azok a jelenetek lesznek ahogy eddig szokták csinálni az ilyen rebootoknál. terminátor, topgun, starwars, alien stb..