61
Star Wars Outlaws
  • Plata
    #61
    Őszintén szólva engem egy hím hangya nemiszervényit sem érdekelnek az idióta streamerek vagy jujtúberek,a játékot tervezem meg venni,de az igazat megmondva csak később,mikor már az összes dlc meg anyámkínja már ki jött.Plusz jelenleg jobban le köt Sw ToR és a jelenlegi szezon maxolása.
    Ami azt illeti asmongoldot ismerem a wow miatt,de őszintén szólva nekem túl bohóc volt mindig.
    A többi neve nem mond semmit.
    Viszont ubiszoftnak úgy tűnik egy kicsit pocsék időszaka jön.
    A cég értéke 30%-ot zuhant.
    UI:Remélem a Star Wars Outlaws irányítása nem olyan mint az assasins creed-nek,újra elővettem a kalózost,de 5%-ig jutottam mikor is elegem lett és a b+ ubisoft mondattal újra töröltem. :D
  • PiszkosFred
    #60
    Huh, mert a magyar gaming puzserje lett, egy arrogans felszines es lusta onjelolt profeta, aki kozben sir minden miatt, mint a furdoskurva, mert jatszani, na azt nem tud, de a penz, az kell. Lehet masnak bejon a stilus, nekem nem, evek ota nem kovetem mar ot (otthagytam, mint a tobbiek), es ennyi. Ha esetleg ujabban megint minoseget gyart, elnezest, bar a velemenyemet fenntartom. Kis tulzassal meg az alabb olvashato woke-os "keringo" is erdekesebb volt, mint az a draga ember.
  • militavia
    #59
    Ráadásul senkit sem érdekel a rekord bevétel, ha mögötte rekord kiadás is lehet...
  • militavia
    #58
    Mitől kurva? Érveket várnék erre...
    10+ éve követem az oldalt, szóval elég jó rálátásom van az OW-t érő sok balfasz kritikára.
    Ettől függetlenül Zoly is tud hülye lenni, csak azt nem a játékok terén hozza. Inkább mikor kimozdul onnan, mert ahhoz ért, de sok minden máshoz nagyon nem, amihez hozzászól.
  • lwb
    #57
    Igen, megnéztem. A játékot jóval megjelenés előtt elkezdték már fikázni a szokásos woke miatt hisztiző csatornák. Nem vagy nagyon ismerős ezekben a körökben, ha fogalmad sincs - és láthatóan fogalmad sincs - ki az a critical drinker. Maradjunk annyiban, hogy a woke-miatti hiszti elsőszámú előadója a youtube-on, filmekben, sorozatokban, videójátékokban. Ő az ősforrás, a legismertebb és legnézettebb.

    Az meg, hogy nincs köze a játékhoz ... Te legalább látod a thumbnail fotót? Amit ő maga rakott ki a videóhoz? Ki van azon?
  • Kancsalborz
    #56
    Hát én tényleg úgy voltam hogy nincs értelme a további szájtépésnek, de miután belinkeltél végre valami "szerinted konkrétumot," behozva a videót azonnal felröhögtem, és ezt még muszály leírnom bocs XD :

    Ember, te megnézted a videó dátumát hogy mikor készült ?
    Úgy egyébként hogy az miről szól ? Az még megvan hogy mi volt az első hsz.-om témája hogy miről kezdtünk el "vitatkozni" ??? XD...

    Segítek, mert mostanra már biztos vagyok benne hogy gőzöd nincs ezen "bonyolult" összefüggésekről, meg úgy általában fogalmad sincs az érvelés alapvető fogalmáról :

    Az megvan, hogy én egy "divatfikázásra" adott válaszomban (aminek a beírója az általa vélt értelmét azóta sem tisztázta egyébként, csak beböfögött ide valamit, majd mind ki jól végezte dolgát, továbbállt...) amiben én arról beszéltem, hogy szerintemt a játékot ért kritikák döntő többsége maga a játék minőségét kifogásolja, te pedig erre a "csak woke-ozás megy" "ellenérved" megerősítésére egy -a konkrét játék megjelenése előtt- öt hónappal készült videót linkelsz be ide aminek még csak a témája sem ezen game, egészen másról beszél, és csak megemlíti ezt, csak azért linkeled, mert ez passzol a te elméletedhez ??? XD

    És ja, te meg írd be a keresőbe pl. hogy : flat-earth, és máris oldalak sźázai, ezrei bizonyítják hosszan, kimerítő "alapossággal", hogy a föld igenis lapos, meg az ember még a világűrben sem járt még, nemhogy a holdon...már az ilyen magadfajták számára, akik összekeverik a hit, a kritikátlan meggyőződés, és az objektív szemlélés, és érvelés fogalmait... :)

    Úgyhogy ember, nem én vagyok "lusta vitázni", hanem te nem ismered a "vita", és mint mondtam az érvelés alapvető fogalmát sem, addig bírtál eljutni hogy : "Báncs'ák a játékot pedig szerinted jó, és csak a woke-ozók fikáznak", és ebből a szent meggyőződésed -akár csak árnyalásáról is- ember nincs aki meggyőzzön...

    De -legalábbis én, isten ments- az biztos hogy nem is akarlak, -már csak azért sem nert mint az első hsz.-ban írtam, és azóta csak egyre jobban megerősíted- a kognitív disszonancia erős jelei mutatkoznak itt alant, és nem nálam, (mint pl. a fentebb említett laposföldhívőknél egyébként kimutatottan.. XD) úgyhogy tudod mit ?
    Igazad van. A woke-ozás miatt "fikázzák" a játékot.

    Erről ennyit. Több szót nem is pazarolnék erre, szevasz. :)




    Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2024.09.15. 11:04:49
  • lwb
    #55
    Te megnézted mondjuk ezt a videót? Ez a critical drinker sokmilliós csatorna része, a critical gamer, 700k-s nézettséggel:



    Mennyit linkeljek még?
  • lwb
    #54
    Beírod youtube keresőbe: star wars outlaws woke és ezeket kapod:

    - mass woke panic
    - woke ubisoft
    - fans slam woke ubisoft
    - swo devs demand you accept woke sweet baby agenda
    - mass woke panic
    stb stb stb

    De megnéztem fleekazoid és a másik 200-300k-s videóját is, azok is arról beszélnek, hogy el lett szándékosan rondítva a szereplő.
    Asmon egy react-tuber, ezekre a videokra reagál a streamjében és nem vitatkozott velük.

    Neked mennyi példa kell még? Írjak disszertációt 30 óra yt videóból? Tényleg hagyjuk. Lusta vagy vitázni, van ez így.
  • Kancsalborz
    #53
    Ja, aha, értem.
    (Én meg vettem a fáradságot, és végignézegettem azoktól a videókat akiket te lentebb említettél. Mellesleg egy sem igazolta azt amiről beszéltél...)

    Tehát állítasz dolgokat, de igazoljam majd én ha akarom, te ezzel a részével nem foglalkozol...XD

    És még nekiállsz személyeskedni is a végén.

    Na tudod mit ? Részemről a fáklyás menet. Ahogyan gondolod.
    Az alábbi kommentjeidhez, főleg az utolsóhoz úgy sem kell már hozzátenni semmit szerintem...XD




    Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2024.09.14. 17:05:02
  • lwb
    #52
    Googlezz magadnak. Egyébként meg nem kell ahhoz kimondani, hogy woke, hogy tudjuk, hogy emiatt sírnak (bár van aki kimondja: lásd critical akárki), elég ha csak amiatt sírnak, hogy "ronda" a főszereplő (máshol meg a VO színészhez hasonlítják vagy amiatt megy a hiszti, hogy megjelenés előtt szebb volt, de "elrondítrották", a szokásos). Tudni kell olvasni a sorok között. De nyilván neked nem fog menni, mert eleve olyan elfogultsággal ülsz le oda, hogy ez mission impossible.

    SF mondjuk megjelnés havában a GP megjelenés mellett vezette az eladási listákat is. De ez is PR gondolom meg számmisztika meg ilyenek, mert te jobban tudod ezt is, mint azok, akiknek ez a munkája. Csak azt nem értem, miért nem te vezeted baszod a MS-ot ennyi ésszel.
  • Kancsalborz
    #51
    Küldj már légyszives egy pár darab ilyen "woke"-ozós videót a top streamerek közül, mert most megnézetted velem az első hármat, de egy büdös szó nem sok, annyit nem vesztegettek arra- max. volt aki megemlítette, ellenben a game komoly játékmechanikai hiányosságaival...

    A SF-re meg több szót nem is vesztegetnék akkor, most erősítetted meg te magad is, hogy nagy valószínűséggel a megnövekedett bevételek nem a game érdemei. :)
    Egyébként ez egy egyszerű PR-trükk, amit a nagy, és részbefektetői piac megnyugtatására szoktak eljátszani ezer éve, és nem a Bethesda találta ezt fel, egyszerűen a cég pozitívan fejlődő szegmenseit, "kivetítik" az egyéb ágazataira is, a nyereségi,bevételi adatok részenkénti lebontása nélkül...XD
    Egy "síma" gazdaságí, tőzsdei szaklapban, egyébként egészen máshogyan adta elő a MS a pozitív bevétel forrását, mint amit gumicsontnak a gamerlaponak a PR-részleg bedobott, nézz utána. :)
  • lwb
    #50
    "maintream gamersajtó"
    Ott nem fogsz ilyet találni, nem is róluk beszéltem, hanem százezeres- milliós megtekintésű yt videókról. Amit az emberek néznek is. Az ign meg a kotaku helyett.

    Vedd észre, hogy a legacy média a videójátékok terén legalábbis leszálló ágban van. A fogyasztók többsége nem újságból, hanem a kedvenc streamerétől meg yt csatornájától szerzi be a híreket, leírásokat, értékeléseket.

    "alapvetően kisebbségben lévő"
    Kisebbség?
    Asmongold 1 milliós videó (van vagy négy belőle, szóval inkább 4 milliós videók)
    Critical Gamer - 700k videó
    Matt Walsh 500k
    Big Dan 300k

    és még van vagy 30-40 csatorna százezres nézettséggel, amelyek elsősorban a woke és DEI vonalra feküdtek rá, nem a többi hibára. Egyesek szerint ez a világ legrosszabb játéka. Ez nyilván vicc.

    Ehhez képest az IGN review-jának 700k-s nézettsége van csak. Ez lenne akkor a többség?

    Starfield:

    A bevételeket a GP előfizetések növekedése is növeli. Bethesda MS tulajdon, amit a MS csinál, az is bevétel nekik is.

    A starfield modderekből van azért elég szép számmal mióta kijött a hivatalos creation kit. Ahhoz képest, hogy ez nem volt olyan régen jelenleg a nexusmodson többezer mod van fent, 430 oldalon keresztül sorolva. Ez nem kevés. Voltak, akik sírtak és nem akarnak moddolni hozzá, ez az ő dolguk.
  • Kancsalborz
    #49
    Mutass nekem a maintream gamersajtó top 100-as mezőnyéből egy kritikát, aki az idióta woke-ozást a halvány erintőleges említésnél jobban beleépítette volna a játékkal kapcsolatos tesztjébe.

    Ez nem igaz.

    Pontosan hogy úgy születtek a 80-90%-os értékelések sorozatban,(és feltűnően magas számban a "sajtós pass"-el rendelkező top-lapoknál) hogy alig, vagy meg sem említették az alapvető játékmeneti hiányosságokat, vagy az -egyebként tagadhatatlan "SW-hangulattal" magyarázva- messze a jelentőssegük szintje alatt kezelték azokat.
    A -jellemzően minimum a megjelenést követő egy héttel később érkező- előtesztelési lehetőséget nem kapott (ezen kategória ismertebbjei jellemzően nem is kapnak ha kérnek sem, nem véletlenül...) független tesztelők döntő része meg mintha egy másik játékról beszélt volna...

    Úgyhogy inkább hagyjuk is ezt a woke-ozó, meg cancel culture-ozó hangos, és tagadhatatlan hatású, de alapvetően kisebbségben lévő "karosszéknáci közösséget" az egy másik és szomorú történet, amennyiben a "költő" valóban erre gondolt a "divatfikázással", akkor oké, de akkor meg ezt kell írni, mert így egyértelmű. ;)

    A többivel egyetértek, mint mondtam nem személyes ízlésről akarok itt vitatkozni, olyat csak egy hülye tesz, én azért nem véletlen irtam azt amit, sokszor tapasztalom hogy a durva játékmeneti hiányosságok felemlítését veszik sokan "divatfikának" , meg személyes sértésnek...

    A Bethesda Starfield-"szétkereste magát rajta" történetét azert árnyalnám annyival, hogy ez azért a saját elmondásukon alapul, nem véletlenül nem tettek közzé hivatalos adatokat, ez ugyanis "az első három hétben tízmillió játékoson" alapszik mindössze, ami :

    1- Saját adat
    2- Nincs kifejve az, hogy milyen platformeloszlásban, illetve, mely csomagokkal játszva, mennyi elővásárolt, és gamepass fiókkal játszva, stb...

    3-Szándékosan a "szoftvereladás" részlegükbe építve adtak meg ezen nyereségnövekedést, ami részleg pont tartalmazza a gamepass szolgáltatást is, amiben -mit ad isten- pont akkor árakat emeltek, és egyébként valóban nőtt az előfezetők száma is....

    Úgyhogy az a bevételnövekedés nem teljesen egyértelmű hogy mihez is köthető, maradjunk annyiban, mert a játékosszám későbbi adatai, a játékosfórumok/modder-szekciók forgalma meg kicsit mást mutatott... ;)




  • lwb
    #48
    Az új AC nem fogja őket kihúzni, mert a videókat elnézve erősen közepes, szimpla futószalag AC-nak látszik. Kb Mirage csak más világban. A japán világ remek esélyt adhatott volna ninja power fantasyre, de ezzel a fixált karakteres izével szerintem óriási öngólt lőttek. Nem biztos, hogy mindenkit érdekel a két karakter fixált története.

    Az SWO valóban nem jó játék, de nem is az a borzalom, aminek eladják. Egy közepes, közepes feletti picivel nálam a játékmenet, a grafika felhúzza 7-8 körülire a játékot. Bár inkább 7, mint 8. A path tracing eléggé ritka dolog és minden játéknál +1 pont automatikusan nálam, ha van. Lásd CP vagy AW2. Ha az ember elbszott annyi pénzt egy izmos GPU-ra, akkor szeretné látni is munka közben.
  • Caliph
    #47
    nem is értem ,hogy 2024ben még nem tartunk ott,ami már 15-20 éve is benne volt a játékokban,hogy karaktert alkotsz. lehetnél fiú,lány,lmbtq,zöld hajjal,vagy akár kopasz is,nem hiszem hogy olyan nagy erőbe tartana megalkotni a saját karaktered aztán a beilleszteni az átvezető animációkba. aztán mindiki olyan karakterekkel játszik amilyennel akar. Mass effektben is ,bár leegyszerűsítve egy női és férfi karakterre,de meg tudták oldani,skyrimben is meg volt oldva
    kapásból ki lenne fogva a szél a rinyából hogy női meg ronda meg akármi.

    a játék viszont az én véleményem szerint nem jó. bugos,életszerűtlen,az ai egy rakás szar. a világ sztem szép,a sztori sem rossz.
    az ubi részvényei zuhanórepülésben,már kb csak az új assa húzhatja ki őket a szarból. ott is megy a rinya a sötét bőrű szerepló miatt,de engem nem az zavar,hanem pl h kiadnak egy trailert amiben pl így mozog a ló. egy trailerben,amivel el kéne adni a játékot,és arra nem veszik a fáradságot hogy legalább az jó legyen. szinte odahúzza az ember szemét.de összeségében meglátjuk mi lesz belőle
    én tippre egy copy pasta assa játékra számítok,csak most japánban lesz ,nem amcsiban,franciában vagy olaszban.
    mondom ezt úgy,hogy a black flag nagyon bejött,de a többi sajnos nem fogott meg.






    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.13. 10:31:48
  • lwb
    #46
    Az SWO legnézettebb kritikái vagy inkább "kritikái" a közösségi médiaplatformokon nem a valid pontokat hangsúlyozzák ki, mint a teljesítmény vagy a játékmenet középszerűsége, hanem azt, hogy nő a főszereplő, aki ráadásul csúnya is szerintük, meg DEI meg woke. Ez pedig divatfika. A SWO-nak vannak nagy hibái, ezeket le is írtam: pl. pont a játékmenet, hogy sem a lopakodás, sem a tűzharc nem nagy szám és mivel ezt csinálod 80%-ban a játékban, ez elég nagy baj. De azt sokan már nem említik meg, hogy ez egy olyan ubi open world játék, ahol végre nincs térképjel-vadászat. Sőt, a legtöbb küldetést organikusan kapod vagy kocsmában elhallott pletykák alapján magad nyomozod ki, ami kifejezetten újszerű.
    A kultúrharc itt is felütötte a fejét sajnos, ezért ritka az objektív hang. A kommenttárs erre gondolhatott. Senki szerint sem lesz év játéka az SWO, de szerintem is hiba kihagyni a játékot, ha valaki szereti a SW-t. Mert újszerű élmény és még egy ilyen nem nagyon van jelenleg SW téren a piacon.

    A Starfield egyébként rossz példa volt, mert minden idők legtöbb bevételét hozta Bethesdának megjelenéskor.
  • Kancsalborz
    #45
    Divatfika...XD
    Hát persze...XD

    Bírom ezt a visszatérő konformista dumát.
    Persze, jó ez mint a Starfield pl...XD

    De nem gond, még egypár évig jöhetnek az ilyen meg ehhez hasonló "színvonalú" AAA "csodák", azután majd amikor a "nyereségükből" több kreatív játékipari dolgozót már nem lehet leépíteni mint ahogyan az az utóbbi pár évben zajlott, majd csak beadják a kulcsot ezek a semmire nem való "top" játékgyártók, és lesz végre megint innováció, kreativitás, és bátorság ezen kategóriában is, amivel egyébkent az indie piac már évek óta osztályokkal felettük áll... :)

    Le lehet írni minden n+1-ik ilyen copypaste, repetitív, ötéves kor felett kihívást nem nyújtó, tizenéves projektjeikhez képest AI működésében, játékmenetében, komplexitásában, világ, karakterépítésében látható visszalépéseket mutató optimalizálatlan, sokszor félkészen kiadott sz@rkupacokra hogy : "Há' jó ez , mer én e'vagyok vele, minek kötözködni, mit vár mást akárki ? " meg "divatfikát" mantrázni, csak a tavalyi, meg az idei év jónéhány ilyen címének valós- egyébként gondosan rejtegetett, és titkolt, de persze a piac által nagyon is jól látott, lásd a tőzsdei "eredményeiket"- bevételei, meg persze a mindenhol fellelhető örökös "fanbolyok" hozsannái ellenére a közvélemény értékelése azt mutatják, hogy erős rések keletkeztek már ezen gigacégek azon elméletük falán, hogy fizetett hirdetésekkel, zsebrevágott mainstream gamersajtóval, meg kamutrailerekkel is eleget lehet szakítani... ;)

    Hogy valakinek ez tetszik, azon semmi kifogásolni való nincs, ízlések és pofonok, maga a játék világa is olyan, hogy vannak egyszerűbb, és összetettebb darabok, értéke egyiknek sem ezen múlik, de ha valaki -nem "kezdő" gamerként, aki már játszik évek, evtizedek óta- a látottak, tapasztaltak alapján csak "divatfikáról" tud beszélni, és csak akként tudja értékelni a pl. ezen játékkkal szembeni kritikákat is, ott azért én komoly kognitív disszonanciát érzékelek inkább, már meg ne haragudjon senki...
  • PiszkosFred
    #44
    Vicces, hogy mindehhez egy OW videot raktal, akiknel nagyobb k*rva keves streamerbol lett az utobbi idoben... :D

    Amiota Kennedy a fonok, azota van baj. Ennyi. Amikor bejott a kepbe Favreau es Filoni, akkor jo iranyba indult el a folyamat (a realitasok talajan maradtak es probaltak picit kilepni a Luke/Vader/Solo arnyekabol), de aztan jott megint a vezetes, hogy nem eleg, hogy a SW mindenkie (mar 40+ ve), hanem az SW legyen MINDENKIE, igy aztan hozta az egeres banda azt, ahol most tartunk, visszatertunk megint ugyanarra a 3-4 bolygora, mert a kib.szott galaxisban nincs mashol elet es tortenet :D

    Nekem addig volt igazan jo a SW, amig nem kaptam mindenre valaszt, amig nem lattam mindent, amig volt misztikum es amig a kerdesekre kozosen, forumokon kerestuk a valaszt es orultunk, ha talaltunk valami utalast. Most, hogy mindenrol (is) van mar sorozat es azt is tudod a jedikrol, pubrol, improl, stb-rol, amire nem is voltal kivancsi, igy mar sok(k) az egesz, igy mar nem izgalmas. A vicc az, hogy most sem tudok tobbet, csak a reszletek lett pontosabbak, mert a foszereplok ugyanazok, meg mindig es mar megint.

    Outlawsnal pont ez tetszik, hogy vegre egy olyan vilagba csoppenek bele, amibol eddig nem sok volt, csak erintolegesen ismerted a bolygokat, szereploket, "eletstilust". Tudtad, hogy van ez a vilag, ismerted Solo, Lando es a Huttok sztorijaibol, lattad mar itt-ott jatekokban par reszletet, de teljes fokuszt nem kapott.

    Ha most elkezdik futoszalagon gyartani a tolvaj, csempesz, svindlerek vilagaban jatszodo sztorikat, ez is tul lesz tulva, mint minden a jedikkel es az imp vs pub sztorival kapcsolatban.

    Ezert is kellene mar nagyon a Old Republic es Revan, mert bar ott is lesz boven sith meg ero, meg szokasos baromsag az elmult 40 evbol, de vegre hatraugrunk 3000 evet es az az orulet es kaosz, ami akkor volt, talan ad egy kis ujdonsagot.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.12. 14:11:29
  • lwb
    #43
    Én az Ébredő Erőt pont nem szerettem mondjuk. Nem a copy-paste miatt, hanem mert ráadásul egy gyengébb minőségű remake volt. Luke karaktere ezerszer árnyaltabb volt, mint Rey karaktere. Kaptam is érte mondjuk.

    Azzal nem értek egyet, hogy csak a Rugó egyes meg az Andor volt, ami jó volt és SW volt az elmúlt években. A sorozatok közül szerintem a Mandalorian, de még a Boba Fett sem volt rossz (utóbbi inkább volt Mandalorian b-verzió, ez valid kritika, hogy alig volt benne Boba Fett, ellenben tele volt Dinnel meg Groguval). Sőt, nekem bejött a Solo és a Kenobi is. Az Ashoka közepes lett, szrnak nem mondanám, egyedül az Acolyte az, amit nem tudtam megnézni. A három mozifilm mellett ez volt még, ami gyengusra sikerült.

    Az SW Outlaws szerintem a legszebb SW játék ... PC-n. Erős PC-n. path tracing bekapcs mellett brutáljól néz ki. Konzolon nem tudom milyen, gondolom nem szép.
  • militavia
    #42
    Öööö, kurvára nem.

    Amikor kijött pl. az új SW film 2015-ben mindenki a faszát szopkodta és meg már akkor közöltem, hogy egy tetves copy paste remake.
    Kb. azóta tart a lejtmenet. Két kivétel volt. A Rouge One (csak a történet végre ismert, ergo hiábavaló erőfeszítés) és az Andor. Minden más nagyjából az egyeségesen szutyok kategóriát képviseli.

    Ami kritikát láttam semmiféle woke-ozást és divatfikázást nem tartalmazott. Azt már inkább, hogy mi ez a kinézet: PS5-ön üdv a PS4 szintjén úgy, hogy a 1080p-t sem képes tartani a játék 60 FPS-sel? LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    Szar irányítás, unalmas történet, és 4 évvel a konzol kiadás után sem tudnak optimalizálni rá...?

  • lac coo
    #41
    Az egész SW a divatfika alatt roskadozik....
    Olyan kmint az F1 játékok: legtöbben korbemenni nem tudnak, sőt pénzük sincs hogy megvegyek de a fikázás az megy éjjel nappal :)


    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.11. 12:27:43
  • kjozsef056
    #40
    Teljesen jó a játék. Csak sajnos a divatfika áldozata lett. Érdekes aki nem csak direkt fikázni vette meg az tök jól elvan vele és szereti..
  • xido
    #39
    helyes..utána ubiapp..de akkor már innen megy..szerintem el lehet kapni a hangulatot..legalábbis én a mellékesekkel bohóckodok és tök jól elvagyok vele:)))
  • lac coo
    #38
    Sikerült...Csak az új Nvidia App fogadta el a kódot ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.09. 20:44:03
  • xido
    #37
    találtam korábbi promot korábbi játékkal szintén nvidia kártyához..ott qr kóddal operálnak és brutál kacifántos az eljárás..ha segit ez a nyom..
  • xido
    #36
    eleve az nvidia progiban kell neki redeem-elnie..onnan majd tovább..
  • xido
    #35
    Nvidia kártyát vettél ezek szerint...nekem a leirás eléggé követhetőnek tűnik...melyik résznél akadtál el?..az experience programnál?..vagy a játék serialt nem találod?..alaposan forgasd fel a dobozt..gondolom nem a külsejére nyomtatják...valahol belül..kis füzetke,matrica akármi?
  • PiszkosFred
    #34
    PC egyelore csak epicen es uplayen jott ki, mind a ketton nezted?
  • lac coo
    #33
    hi . elvileg kaptam videokártyájoz játékkódot, Alzánál, de a számlán lévő katyvasuzt én nem tudom értelmezni... Valaki volt hasonló helyzetben ,Se formátum ,se semmi nme stimmel ....
  • xido
    #32
    nekem még tetszik..sokat barangoltam Tosánán a főküldi előtt,szóval inkább csak mellékeseket tolom,próbálom szeretni,meg érezni,de most nagyon felbaszott :)
    körözés és üldözés közben hívom a speedstert ami még 3 kört megtesz és leparkol 10 méterrel arrább,nehogy egyből rápattanjak..aztán meg..2 ellenség előttem,az egyikre ráküldöm a potkányt,a másikat le akarom ütni...naná,hogy arra mozdul a kurva,amelyiken a kis szaros már dolgozik..aztán a szabadon maradt ellentől meg kapom az áldást..arról nem is pofázok,hogy kurva jó lett volna ilyenkor egy target lock...
    Utoljára szerkesztette: xido, 2024.09.07. 08:12:56
  • Plata
    #31
    Jujtúbon keress rá,van róla videó,a hírt már nem tudom hol olvastam reggel.
    Az sg fórum miatt állandóan törölnöm kell az előzményeket,különben ha be vagyok jelentkezve mobilon is meg számítógépen,akkor megzakkan,ezért ha írtam mobilról sg-re törlöm a sütiket meg előzményeket.
  • Plata
    #30
    Ha jólemlékszem ign hír volt, mobil dobta fel reggel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.06. 15:17:42
  • hawkie22
    #29
    Ez mondjuk azért gáz, ha igaz.
  • Plata
    #28
    Ma olvastam hogy a a reddit starwarsoutlaws töröl minden bejegyzést ami negatívat ír a játékról vagy kritizálja,de nem csak törlik a bejegyzést,bannolják a felhasználót is. :D
  • PiszkosFred
    #27
    Amig vegig nem jatszom, addig ne lojjek le, utana felolem be is szanthatjak az egesz bandat, mindenestul :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.05. 16:28:17
  • kjozsef056
    #26
    Rendesen megzuhant a Ubisoft részvényeinek az értéke, miután megjelent a Star Wars Outlaws

    Elég vészjósló lehet ha az AC Shadows se produkál majd jó számokat. Mondjuk innen szép nyerni, bár ahogy az Ubi munkásságát mostanában díjazzák ez egy csoda volna.
  • lwb
    #25
    Kapcsold ki az egérrel való kormányzást, az sokat javít az irányításon.
  • PiszkosFred
    #24
    Ertekelesem elso mondata: "Engem beszippantott, az elso par ora eddig nagyon tetszik (most ertem az elso bolygora) - bar aki a speeder iranyitasat kitalalta ott, azt peklapattal vernem agyon :) "

    Terkepez en a tabra raktam at (minden jatekban az, reflexbol nyomom), alapbol talan M?, nem tudom, de minimapot meg nem talaltam benne, csak ilyen teruleti terkepet. Sajnos elegge fapados es bosszantoan korulmenyes.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.04. 22:20:17
  • hawkie22
    #23
    Én vagyok csak ilyen balfasz 30+ évnyi gamertapasztalattal a hátam mögött vagy másnak is ilyen rossz a speeder irányítása? Ezzel a mocival gyakorlatilag nem lehet rendesen haladni. Vagy falnak megyek, akármennyire is leveszem vagy feltolom az egér érzékenységét vagy rögtön körbeforog. A másik meg, felülök a mocira, nyomom a W-t, erre a motor meg csak egy helyben áll, kb. 2 perc, mire hajlandó elindulni.
    Amúgy a térképet hogy tudom elöhozni? Már ha van egyáltalán ilyen a gameben, mert eddig nem találtam.

    Nem ez lesz a kedvenc SW játékom, az már biztos.
  • PiszkosFred
    #22
    Kapcsold ki az ubi launcherben az overlay cuccot, hatha az okozza (steam overlay csinalt mar ilyet par jatekban, lehet itt is ez kavar be)?