3
  • Dodo55
    #3
    De pont a Google a leginkább neutrális szereplő a nagy cégek közül... Arányosan amennyi felfoghatatlan adattal rendelkeznek, ahhoz képest nagyon kevés balhéjuk volt. Ilyen elven tehát nem kérdés, hogy ha már feldarabolás, akkor a Meta feldarabolása az, amivel kezdeni kell. Ott a facebook esetén ráadásul a fizikai és a virtuális világban is ordítanak a felbecsülhetetlen károk amiket okoztak a világ minden részén (a közösségi élet és a heterogén internetes tartalmak feketelyuk szerű végzetes beszippantása), tehát ez tényleg nem lehet kérdés. Ha mindezek ellenére mégis a Google-höz nyúlnak hozzá, akkor szerintem hamar rendrakás lesz mostmár...
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    A feldarabolás nem feltétlen veszteséges a részvényesek számára, a menekülés pedig annak tűnik. Itt a probléma nyilván az, hogy felfoghatatlan befolyásuk van, amit választási évben nem lehet megkerülni, így nyilván nem esélyes, hogy bármi ilyesmi megtörténjen.
  • kvp
    #1
    Ennyi erovel azt is irhattak volna, hogy a Google az USA feldarabolasat fontolgatja. Sokkal konnyebben sikerulne nekik, mint forditva. Egy nemzetek felett allo globalis cegrol van szo, ha az USA barmit probalna, akkor elviszik mashova a ceget es csak a helyi leanyvallalatok maradnak.