12
  • FICEK9
    #12
    Csak nekem bűzlik ez az egész a fejétől? Szerintem ezt a dominót fentről indították, csak hogy jogalapot formálhassanak a szigorúbb és "igazságosabb" törvények átnyomására és felmérve a társadalmuk jelenlegi ellenálló képességét és tűréspontját a még szigorúbb rendőrintézkedésekkel szemben.
    Nekem erről a "V, mint vérbosszú" című film jut valamiért eszembe...
  • ZenMillitia
    #11
    "szélsőjobboldali erőszakot szító online poszt"
    Ennyi erovel a rendorseg is eroszakos, amikor kuzd az eroszak ellen.
  • Kissssss0 #10
    "Ez lassan minden nyugati országban így van."

    meg is érdemlik, amilyen szűklátókörűek, ilyen elmebetegekre szavazni mit ez a starmer féle hazaáruló aki szó szerint mindenkit lenácizik aki kicsit is kritizálni merészeli a szerettet muszlimjait meg egyéb késelős bevándorlóját, eltűrni egy ilyen rendőrséget ami kettős mércét alkalmaz a bevándorlók javára és az echte angolok kárára, az online think crime-ot meg se említem mert csattana a bilincs a kezemen.

    az ilyen nép megérdemli a saját sorsát amelyik meghunyászkodik és a halott gyerekeiket is egy halomra pakoltatják velük.
  • nlght
    #9
    Egyetértek!
  • CommieSlayer
    #8
    "britek underdogok a saját országukban"
    Ez lassan minden nyugati országban így van. Az a baj, hogy az értékteremtő, munkába járó, családos ember eleve sokkal kiszolgáltatottabb egy túlszabályozott rendőrállammal szemben, mint akinek nincs veszteni valója és eleve úgy ment oda, hogy szarik a rendszerre, csak másokon akar élősködni. Erre jön még rá, hogy két szintű jogalkalmazás zajlik. Az ilyenből csak az tud kialakulni, hogy a rendes emberek eltűnnek, a bűnözők és potyázók meg átveszik az irányítást. Csak ugye ez egy 50-100 éves folyamat.
    Ennek csak úgy tudod elejét venni, ha a lakosságnak eleve van fegyverviselési joga és csak az szavazhat aki dolgozik és adót fizet és aki ezeket veszélyezteti azt azonnal elpusztítják.
  • nlght
    #7
    Sajnos én sem látok bizalomra okot, a britek underdogok a saját országukban. Ha nem lesz vmi szikra ami összefogja őket erősebben, akkor tényleg a UK lesz a második iszlamista ország atomfegyverrel (Pakisztán mellett).
  • kvp
    #6
    "Rendőrállam lesz a UK-ből."

    Az egyesult kiralysag mar Robin Hood idejen is rendorallam volt. Ez minden feudalis allam eseten alapfeltetel, ha az uralkodo osztaly meg akarja tartani a hatalmat. Az Egyesult Kiralysag pedig... kiralysag. Minden mas tekintetben pedig globalista oligarchia, ami a keves gazdag uralkodasat jelenti a tobbseg felett. Ez a globalizmus lenyge, szoval nem tudom miert lepodnek meg rajta a brit alattvalok.

    "Starmer szerint az angol utcákon tapasztalható erős rendőri jelenlét és a bíróságokon megvalósuló "gyors igazságszolgáltatás" is szerepet játszott abban, hogy a rendbontások szerda óta enyhültek, és 100 helyszínen el is maradtak."

    Ez inkabb azt jelenti, hogy az angolok meg mindig hajlandoak turni. Ha az eros rendori jelenlet tobb kormanyzati jarmuvek elleni utszeli robbantast, mecsetek es kormanyzati intezmenyek elleni tamadast hozott volna, akkor latszana, hogy az angolok hajlandoak cselekedni. De ugylatszik csak zavargasok voltak, aztan mindenki hazament. Ennel meg a papucsos talibok is kovetkezetesebbek. Sot azt kell, hogy mondjam, meg a brit muzulmanok is hatarozottabbak es merevebb gerinccel rendelkeznek. Valoszinuleg ezert is lesz ovek a brit szigetek jovoje.
  • igazamvanvagyig
    #5
    teljesen iugazuk van
    tele vannak level es panaszkodnak mindig azer nem rdekli a politikuso ktobbet a nepuk
  • Kotomicuki
    #4
    Ez nem kizárólag az angolok "specialitása", mert minden, "nyugati" államban uaz megy, csak erre nem egyszerre ébrednek rá a tömegek, de a háttérben a kiváltó okoknak egy az eredője.
  • nlght
    #3
    Ez pont ideillik
    Rowan Atkinson véleménye
  • CommieSlayer
    #2
    Az UK már régóta rendőrállam kétszintű jogalkalmazással.
    Évente több ezer embert tartóztatnak le online posztokért. Ha kritizálod a covid intézkedéseket, vagy a kisebbségi bűnözést, vagy a transzikat akkor csenget a rendőr a lakásodon.
  • nlght
    #1
    Rendőrállam lesz a UK-ből.
    Amerikai facebook posztok miatt amerikaik kiadatását kérik a brittek, miközben iszlamista senkiházi bevándorlók megússzák 11-12 éves lányok megerőszakolását azzal az érvvel, hogy nem tudták, hogy ebben az országban ez tilos (btw az osztrákoknál is volt egy ilyen indoklással ítélet egy kisfiú megerőszakolása után, de ez most offtopic).
    Ennyire nem lehetnek ostobák a brit politikusok szerintem, csak alaposan lefizeti őket valaki.