4
-
#4 Már megint ilyen földhözragadt érvekkel jössz. Én kb. 3 Steven Seagal filmet láttam az 50-ből, mert már a Nico óta végtelenül taszít a csávó, de ettől még TUDOM, hogy kurva szar filmjei vannak. Az ember elkap trailereket, részleteket a youtube-on, beleolvas a kritikákba és még sorolhatnám... Ne csinálj már úgy, mintha ahhoz a teljes életművét ki kéne végezni, hogy meg tudjam ítélni egy ilyen kaliberű "színész" helyét a minőségi skálán.
Ráadásul azért sem volt értelme a riposztnak, mert Supra hozzászólása pont arról szól a sorok mögött hogy bárgyúnak tartja a filmjeit, kvázi az újakat nem ismeri "de hátha az évek" alatt kikupálódott. -
kalapos01 #3 (Oké, tévedtem, a Hirtelen halált és az Időzsarut láttam, most, hogy átfutottam a filmográfiáját. Egyik sem volt gáz, azok még mozira készültek, de többször nem is néztem meg őket, és el is feledkeztem róluk, ami beszédes.) -
kalapos01 #2 Nem tudom, még egy filmjét sem láttam szerintem, de ha nem láttad, akkor honnan tudhatnád? Vagy annyira hardcore vagy, hogy mindet elkezdted? -
Supra-III #1 Miért, volt neki nem bárgyú filmje? (bocsánat a rajongóktól) Én talán egy filmjét tudtam végignézni, azt is abban a korszakban, amikor egy új VHS kazetta híre futótűzként söpört végig a lakótelepen :-)
De hátha az évek...