Szekeres Viktor

Folytatást kap Van Damme egyik elég béna filmje

Nemsokára érkezik a Soha ne felejts! 2.

Nyakunkon van az itthon Soha ne felejts! címen bemutatott Van Damme-film, a Kill Em All folytatása, a Kill Em All 2, amire a belga színész mellett vissza fog térni Autumn Reeser is, hiszen a történet ismét Philipről és Suzanne-ról fog szólni, akik ügynökként a CIA-jel társulva Európába utaznak egy új megbízást végrehajtani. Legalábbis ezt írják az IMDb-n, de ennek némiképp ellentmond az, hogy Antiguán forgattak.

A filmet Jim Agnew rendezte, aki korábban csak egy filmet készített, a The Capture-t és szerepelni fog benne még Bianca Brigitte Van Damme is, a történet középponti figurája pedig a Deadline-os értesülés szerint Vlad lesz, aki az első részbeli célpont testvére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #4
    Már megint ilyen földhözragadt érvekkel jössz. Én kb. 3 Steven Seagal filmet láttam az 50-ből, mert már a Nico óta végtelenül taszít a csávó, de ettől még TUDOM, hogy kurva szar filmjei vannak. Az ember elkap trailereket, részleteket a youtube-on, beleolvas a kritikákba és még sorolhatnám... Ne csinálj már úgy, mintha ahhoz a teljes életművét ki kéne végezni, hogy meg tudjam ítélni egy ilyen kaliberű "színész" helyét a minőségi skálán.

    Ráadásul azért sem volt értelme a riposztnak, mert Supra hozzászólása pont arról szól a sorok mögött hogy bárgyúnak tartja a filmjeit, kvázi az újakat nem ismeri "de hátha az évek" alatt kikupálódott.
  • kalapos01 #3
    (Oké, tévedtem, a Hirtelen halált és az Időzsarut láttam, most, hogy átfutottam a filmográfiáját. Egyik sem volt gáz, azok még mozira készültek, de többször nem is néztem meg őket, és el is feledkeztem róluk, ami beszédes.)
  • kalapos01 #2
    Nem tudom, még egy filmjét sem láttam szerintem, de ha nem láttad, akkor honnan tudhatnád? Vagy annyira hardcore vagy, hogy mindet elkezdted?
  • Supra-III #1
    Miért, volt neki nem bárgyú filmje? (bocsánat a rajongóktól) Én talán egy filmjét tudtam végignézni, azt is abban a korszakban, amikor egy új VHS kazetta híre futótűzként söpört végig a lakótelepen :-)
    De hátha az évek...