8
  • end3
    #8
    Igazából nem tudjuk mi a valóság, ott a média hazudozásait is egy nagyon azonos érdek irányítja. (A tőzsdei részvények árfolyama, sokkal fontosabb annál, hogy Te vagy én, mindannyiunk, korrekten legyünk a termelési, értékesítési adatokról tájékoztatva. Viszont ami jelzi a bajt, az az elbocsájtások egyre magasabb számai.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2024.08.09. 15:43:45
  • end3
    #7
    Mit szeretnél? Még több reklámot és Disqus-t? (Mert az ismeretterjesztő tartalom, - hírek a tech. világából, - hétről-hétre megjelenik és fogyasztható.

    Ha a pc-világból átvett és G-fordítóval magyarított frissebb anyagokra gondolsz, akkor inkább azt ne. "Színesebbnek", "szagosabbnak" sem kéne lennie. Pusztán azért, hogy más legyen a design? Az ugye, nem fejlődés.

    Egyébként is minden borul körülöttünk, úgy tűnik, kapunk az arcunkba egy kiadós gazdasági világválságot. Talán még háborút is. Jó ha van egy-két ismert, bevált oldal, ami még régebbi eszközök gazdáinak is jól elérhető, olvasható. (Olyan mint régen volt évtizedekig az "Élet és Tudomány". Igaz, azt sem olvasta mindenki.)

    Egyre kevesebben vevők az emberek az ismeretekre, (Hódit a Tik-Tok 30 másodperce, a valódi tartalmakat, ismeretek terjesztését jelentő komolyabb, hosszabb videók helyett, és leginkább a bulvár hasít a celebek instás, egyre mezítelenebb fotóival. Még az aszteroidás hírekre is csak úgy olvasnak rá, hogy ha az két nap alatt elpusztítja az egész bolygót. Bár már lassan úgy sem.)
  • Bruce_Willis
    #6
    Arra a cikkre emlékszem, de mintha lett volna olyan is hogy nem veszik az iPadet.
    Még arról is szó volt hogy Jobs álma kudarcba fulladt.
    Csak hát rémesen szar az sg.hu keresője.
    Amúgy ki itt az üzemeltető? Úgy értem, ért egyáltalán valamihez? (újságíráshoz alig:))
    10 év alatt nulla, azaz nulla fejlesztést vitt véghez ezen a weboldalon.
  • Kotomicuki
    #5
    Most, hogy a kínai ellenlábasokat hatalmi szóval kizárták a versenyből, így nem csoda, hogy megugrott a "kereslet" a még "versenyben" maradottak portékáiért...

    ...de a "mi" protekcionizmusunk az jó protekcionizmus, csak a másoké rossz!
  • Cat #4
    Szerintem te rosszul emlékszel, a 3000 dolláros VR-szemüveget vitték vissza tömegesen.
  • NEXUS6
    #3
    Az Apple nem azért nem rogyasztja ránk a világot, mert jobb a rendszere, mint a Windows, hanem mert kevésbé elterjedt! ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2024.08.03. 12:19:53
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Windows baromságai miatt nőnek a Mac eladások, ez tény.
  • Bruce_Willis
    #1
    Nem ti írtatok egy cikket arról, hogy az iPad a kutyának sem kell?
    Most meg sorban állnak érte.
    Hmm.. ki érti ezt?