Az OpenAI ellopta Scarlett Johansson hangját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem neked kellene levenned a szívárványos szemüveged.
Minden témában csak a hülyeséget osztod.
Én nem álomvilágban élek. Én tisztában vagyok vele, hogy egy sz@r világban élek, ahol nem az emberiség jóléte a cél, hanem csak néhány ember jóléte a többi hátán. Ha te ezt nem látod, akkor az agymosásba fektetett pénz már megérte ezkenek az embereknek.
Minden témában csak a hülyeséget osztod.
Én nem álomvilágban élek. Én tisztában vagyok vele, hogy egy sz@r világban élek, ahol nem az emberiség jóléte a cél, hanem csak néhány ember jóléte a többi hátán. Ha te ezt nem látod, akkor az agymosásba fektetett pénz már megérte ezkenek az embereknek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Sky eredeti hangja Rashida Jones
"ha valaki azt állítja, hogy az az ő hangja és nem szeretné, hogy használják, akkor jelezhesse és csináljanak másikat"
Szivbol remelem,hogy ezt nem komolyan gondoltad. Te mifele alomvilagban elsz?
Neha mozdulj mar ki a szamitogep mellol a rozsaszin szivarvanyos polodban.
Szivbol remelem,hogy ezt nem komolyan gondoltad. Te mifele alomvilagban elsz?
Neha mozdulj mar ki a szamitogep mellol a rozsaszin szivarvanyos polodban.
Scarlettke penzehes volt, nem tetszett neki a realis $. ezert az OpenAI csapat leszerzodott egy ertelmes novel. Emiatt Scarlettke hisztirohamot kapott. az OpenAi pedig levette a hangszint,hogy ne kelljen a hisztirohamait hallgatni evekig foleg,hogy a fereg ugyvedek biztos talalnak valamit amibe bele lehet kotni, mert sokmindenre meg torveny sem szuletett, kello befolyassal es $-zel azt tamadnak amit akarnak. Mivel nem akartak a mihaszna(!), arrogans(!), pokhendi(!), erteket nem teremto(!)(!)(!) csak erteket pusztito(!), rideg(!) ugyvedekre idot, $-t pazarolni, inkabb hagytak a f$.ba es ehelyett erteket teremto dolgokra koncentralnak, pl.: K&F.
Lehet mas cukihangu noket leszerzodni.
Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2024.05.23. 03:03:44
Lehet mas cukihangu noket leszerzodni.
Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2024.05.23. 03:03:44
A lényeget mondd: megd*gtad vagy sem? 😉
Utoljára szerkesztette: HubaBuba, 2024.05.22. 12:54:04
Utoljára szerkesztette: HubaBuba, 2024.05.22. 12:54:04
Van igazság abban, amit írsz. Viszont ennek az lenne a vége, hogy teljesen véletlen generált hangok után is random emberek pereket indíthatnának.
Vajon szándékosan embertelen hangot kell majd beállítani az összes MI-nek?
Vajon szándékosan embertelen hangot kell majd beállítani az összes MI-nek?
Érdekes dolgok lesznek itt még az MI hajnalán.
SJ, hogy egy cégnél megtiltotta nem lesz elég, itt kell valami globális tiltás féleség majd a kiválasztott(akkal) leszerződni.
Hétköznapi embereknek meg, lehet olyan lesz, mint a cookie kezelés, hogy nyilatkoznod kell ha nem akarod, hogy a MI használja a személyes dolgaidat.
Hangok, fényképek, videók ..ect
A sok milliárd ember miatt lehet azért lesz az MI-nak robot hangja esetleg, mert egyszerűbb lesz, mint mindennap azt bizonyítani, hogy nem az xy-é.
SJ, hogy egy cégnél megtiltotta nem lesz elég, itt kell valami globális tiltás féleség majd a kiválasztott(akkal) leszerződni.
Hétköznapi embereknek meg, lehet olyan lesz, mint a cookie kezelés, hogy nyilatkoznod kell ha nem akarod, hogy a MI használja a személyes dolgaidat.
Hangok, fényképek, videók ..ect
A sok milliárd ember miatt lehet azért lesz az MI-nak robot hangja esetleg, mert egyszerűbb lesz, mint mindennap azt bizonyítani, hogy nem az xy-é.
"Amúgy meg a mi esetünkben szerintem nem sok embert érint a külföldi színészek
hangja."
Azt ugye tudod, hogy egy kattintás átállítani?
https://sg.hu/cikkek/it-tech/157056/az-emberi-hangokat-rekonstrualo-technologiat-mutatott-be-az-openai
hangja."
Azt ugye tudod, hogy egy kattintás átállítani?
https://sg.hu/cikkek/it-tech/157056/az-emberi-hangokat-rekonstrualo-technologiat-mutatott-be-az-openai
Hírességek esetén sajnos muszáj.
Különben simán vissza lehet vele élni. Főleg, ha politikusok hangját utánozzák.
De szűkebb körökben akár üzletemberek is kárt szenvedhetnek. Főleg amcsiban, ahol egy feltartott hüvelykujj a csevegőben a korábban küldött szerződés elfogadását jelenti... Akkor mit okozhatna egy hang? Akár szándékosan rossz utasítás a rendőröknek, hadseregnek, stb.
Amúgy meg a mi esetünkben szerintem nem sok embert érint a külföldi színészek hangja. Sokszor fogalmunk nincs hogyan is szólnak, mert mi a szinkronszínészeket hallgatjuk.
Szerintem senki hangját ne utánozza. Bár ez lehet, hogy nagyon nehéz, így annyi kitétel lehetne, hogy, ha valaki azt állítja, hogy az az ő hangja és nem szeretné, hogy használják, akkor jelezhesse és csináljanak másikat.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.05.21. 13:50:44
Különben simán vissza lehet vele élni. Főleg, ha politikusok hangját utánozzák.
De szűkebb körökben akár üzletemberek is kárt szenvedhetnek. Főleg amcsiban, ahol egy feltartott hüvelykujj a csevegőben a korábban küldött szerződés elfogadását jelenti... Akkor mit okozhatna egy hang? Akár szándékosan rossz utasítás a rendőröknek, hadseregnek, stb.
Amúgy meg a mi esetünkben szerintem nem sok embert érint a külföldi színészek hangja. Sokszor fogalmunk nincs hogyan is szólnak, mert mi a szinkronszínészeket hallgatjuk.
Szerintem senki hangját ne utánozza. Bár ez lehet, hogy nagyon nehéz, így annyi kitétel lehetne, hogy, ha valaki azt állítja, hogy az az ő hangja és nem szeretné, hogy használják, akkor jelezhesse és csináljanak másikat.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.05.21. 13:50:44
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Erdekes dolgok ezek. Szerintem egy ember hangjat nem lenne szabad levedetni. Tul sok embernek van ugyanolyan/hasonlo hangja. (Beszed es enek) Pl. Ismerek egy not akinek -altam erzekelheto modon- teljesen olyan a hangja, mint edesanyame. Akarhanyszor hallom beszelni teljesen zavarba hoz ezzel.