10
  • RJoco
    #10
    Szerintem neked kellene levenned a szívárványos szemüveged.
    Minden témában csak a hülyeséget osztod.

    Én nem álomvilágban élek. Én tisztában vagyok vele, hogy egy sz@r világban élek, ahol nem az emberiség jóléte a cél, hanem csak néhány ember jóléte a többi hátán. Ha te ezt nem látod, akkor az agymosásba fektetett pénz már megérte ezkenek az embereknek.
  • ZenMillitia
    #9
    Sky eredeti hangja Rashida Jones
  • ZenMillitia
    #8
    "ha valaki azt állítja, hogy az az ő hangja és nem szeretné, hogy használják, akkor jelezhesse és csináljanak másikat"
    Szivbol remelem,hogy ezt nem komolyan gondoltad. Te mifele alomvilagban elsz?
    Neha mozdulj mar ki a szamitogep mellol a rozsaszin szivarvanyos polodban.
  • ZenMillitia
    #7
    Scarlettke penzehes volt, nem tetszett neki a realis $. ezert az OpenAI csapat leszerzodott egy ertelmes novel. Emiatt Scarlettke hisztirohamot kapott. az OpenAi pedig levette a hangszint,hogy ne kelljen a hisztirohamait hallgatni evekig foleg,hogy a fereg ugyvedek biztos talalnak valamit amibe bele lehet kotni, mert sokmindenre meg torveny sem szuletett, kello befolyassal es $-zel azt tamadnak amit akarnak. Mivel nem akartak a mihaszna(!), arrogans(!), pokhendi(!), erteket nem teremto(!)(!)(!) csak erteket pusztito(!), rideg(!) ugyvedekre idot, $-t pazarolni, inkabb hagytak a f$.ba es ehelyett erteket teremto dolgokra koncentralnak, pl.: K&F.
    Lehet mas cukihangu noket leszerzodni.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2024.05.23. 03:03:44
  • HubaBuba
    #6
    A lényeget mondd: megd*gtad vagy sem? ;)



    Utoljára szerkesztette: HubaBuba, 2024.05.22. 12:54:04
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #5
    Van igazság abban, amit írsz. Viszont ennek az lenne a vége, hogy teljesen véletlen generált hangok után is random emberek pereket indíthatnának.
    Vajon szándékosan embertelen hangot kell majd beállítani az összes MI-nek?
  • ximix #4
    Érdekes dolgok lesznek itt még az MI hajnalán.
    SJ, hogy egy cégnél megtiltotta nem lesz elég, itt kell valami globális tiltás féleség majd a kiválasztott(akkal) leszerződni.
    Hétköznapi embereknek meg, lehet olyan lesz, mint a cookie kezelés, hogy nyilatkoznod kell ha nem akarod, hogy a MI használja a személyes dolgaidat.
    Hangok, fényképek, videók ..ect
    A sok milliárd ember miatt lehet azért lesz az MI-nak robot hangja esetleg, mert egyszerűbb lesz, mint mindennap azt bizonyítani, hogy nem az xy-é.
  • Cat #3
    "Amúgy meg a mi esetünkben szerintem nem sok embert érint a külföldi színészek
    hangja."

    Azt ugye tudod, hogy egy kattintás átállítani?
    https://sg.hu/cikkek/it-tech/157056/az-emberi-hangokat-rekonstrualo-technologiat-mutatott-be-az-openai
  • RJoco
    #2
    Hírességek esetén sajnos muszáj.
    Különben simán vissza lehet vele élni. Főleg, ha politikusok hangját utánozzák.
    De szűkebb körökben akár üzletemberek is kárt szenvedhetnek. Főleg amcsiban, ahol egy feltartott hüvelykujj a csevegőben a korábban küldött szerződés elfogadását jelenti... Akkor mit okozhatna egy hang? Akár szándékosan rossz utasítás a rendőröknek, hadseregnek, stb.

    Amúgy meg a mi esetünkben szerintem nem sok embert érint a külföldi színészek hangja. Sokszor fogalmunk nincs hogyan is szólnak, mert mi a szinkronszínészeket hallgatjuk.

    Szerintem senki hangját ne utánozza. Bár ez lehet, hogy nagyon nehéz, így annyi kitétel lehetne, hogy, ha valaki azt állítja, hogy az az ő hangja és nem szeretné, hogy használják, akkor jelezhesse és csináljanak másikat.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.05.21. 13:50:44
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #1
    Erdekes dolgok ezek. Szerintem egy ember hangjat nem lenne szabad levedetni. Tul sok embernek van ugyanolyan/hasonlo hangja. (Beszed es enek) Pl. Ismerek egy not akinek -altam erzekelheto modon- teljesen olyan a hangja, mint edesanyame. Akarhanyszor hallom beszelni teljesen zavarba hoz ezzel.