4
 • csulok0000
  #4
  igen a végtelenségig lehetne gyártani, csak nem így. Nem a témával van baj, hanem azzal, hogy szarul csinálják és szinte kizárólag a látványra mennek, vagy mint itt, már arra sem. Elfelejtik, hogy az emberek 90% semmit nem tud a képregényekről. Ezért ha full random karaktereket hoznak be, akkor a kutya sem nézi meg. Eleinte se voltak ezek a filmek nagy mélységekkel megáldva, de az utóbbi 10+ filmnek már története sincs igazán. Meg valamiért automatikusan csapatban gondolkodnak, mert egyszer ez bevált. De csak egyszer.
 • Frekvency
  #3
  azt hiszik, hogy a végtelenségi el lehet játszani, hogy a csökkent képességű zoomereket meg az alfa generációs lényeket be lehet csábítani a mozikba ezekkel a színes mozgóképekkel...vajon mikor jön el az a pillanat amikor azt mondják, elég volt ezekből a gagyi képregényekből, csináljunk újra filmeket?? Rengeteg kiváló regény van amit meg lehetne filmesíteni de a gyártócégek amig lehet fejik ugyanazt a tehént mig meg nem döglik,,,
  Utoljára szerkesztette: Frekvency, 2024.03.31. 19:10:30
 • nlght
  #2
  Ha a macskanő film szerinted nézhető, akkor nálad a talpad alatt van az ingerküszöb. Az egyik legostobább film amit fel lehet hozni, soha nem ismertem senkit, aki nem bánta volna meg a ráfordított időt. Olyan mintha Uwe Boll rendezte volna. Az imdb 3,4 pont kivételesen helytálló ennél a filmnél.
 • Adamcsaka
  #1
  Ez az egész érv azért hülyeség, mert a MacskaNő film elég nézhető.