8
-
dyra #8 Nekem a második rész jobban tetszett mint az első. A csajt meg azért mellőzni mert valakivel kefelt a legnagyobb baromság volt. -
Sequoyah #7 Az elso resz egyaltalan nem volt akkora nagy siker. A nev es a foszereplo miatt megneztek az emberek, de senki nem volt elajulva a filmtol magatol, inkabb csak egy "meh" volt. Ez onmagaban is jo ok hogy miert ne nezzuk meg a masodikat.
Amber Heard benne hagyasa pedig biztos nem javitott a helyzeten. -
kalapos01 #6 " Nem nagyon követted az eseményeket, mi?"
a nagy többség, főleg itt, nem hiszem, hogy bulvárfanatikus. -
kalapos01 #5 "2 oka van"
nem hiszem, hogy hiteles lehet az indoklás avval kapcsolatban, hogy miért nem nézték meg a filmet egy olyantól, aki megnézte a filmet. főleg akkor, ha olyat ír, hogy gyenge egy film, ami sokszor pont a siker kulcsa, vagy legalábbis ezerszer bebizonyosodott, hogy semmi köze ahhoz, hogy hányan nézik meg. -
cateran #4 "Volt egy balul elsült bírósági pere"
Nem nagyon követted az eseményeket, mi?
"Még mindig ö áll legközelebb a színészek közül kinézetre Merahoz."
Jézusom....cosplayeseket láttál-e már? Vagy úgy egyáltlalán sminkesről hallottál-e már? De jó tudni, hogy nemcsak Hollywood, de a világ összes női színészét ismered....
Utoljára szerkesztette: cateran, 2024.03.18. 00:04:08 -
hawkie22 #3 Annyira nem volt rossz, simán nézhetö kategória, a másik meg, nem tudom, mit kell ekézni Amber Heard-öt? Volt egy balul elsült bírósági pere, de annak semmi köze a színészi teljesítményéhez. Még mindig ö áll legközelebb a színészek közül kinézetre Merahoz. Én élveztem a filmet. -
#2 Plusz a DCEU-t is rebootolják James Gunn-ék, vagyis kihagyható ez a film, mert az égvilágon semmi köze nem lesz a jövőbeli filmekhez. -
#1 2 oka van. A film is nagyon gyenge volt, meg Amber Heard-ből is túl sokat hagytak benne :)