9
-
#9 Mobilra is simán blokkolja a reklámokat az opera vagy brave vagy Firefox böngésző. A talán egyedül a Chrome nem. -
#8 Sokat netezek és nem ugrik be, hogy találkoztam volna ilyen reklámmal. Családtagok már vásároltak is ott...
Az egész net tele van reklámmal, a Youtube-videók nagy része is az. Egy Temuval több vagy kevesebb...
Ami igazán undorító, az a való élet reklámjai. Az utcákat, utakat, boltokat elborítja a sok hivalkodó, feltűnő feliratú, képkavalkád. Hányingerkeltő az egész.
-
HubaBuba #7 szerintem simán meg lehetne őket büntetni.... van az a pörgetős reklám, hogy nyertél 64% kedvezményt, kattints ide és átküld a play store-be hogy telepítsd :) -
dyra #6 nagyon keményen tolják, gmail, viber, influencerek stb... Brutál lefedésük van. -
#5 Lehet, fogalmam sincs ;)
A reklámblokkoló a gépeken csodákra képes.
Arckönyvet meg már nagyon régóta nem nézegetek.
Telón meg nagyon kevés oldalt nézegetek, pont a sok reklám miatt. Ide sem járok már telóról, annyira széttolták reklámmal az oldalt. Nézhetetlen.
Majd, ha nem leszek lusta és beüzemelem a RPi-t reklámblokkolóval és megcsinálom hozzá a VPN-t, akkor. -
#4 Lengyeleknél lehet valami logisztikai központ, rengeteg kínai cuccot onnan küldenek EU-s rendeléseknél, ha jól emlékszem a oneplus is onnan jött -
Neocortex #2 Majd ha lehet ezekről egyenesen csomagautomatába rendelni, akkor lesz nemulass. Lengyelekél már van aliexpressz box -
dyra #2 Haat akkor neked tán interneted sincs. Kisebb csoda ha sikerült elkerulnod ezeket. -
#1 Egyiket sem láttam soha.
A temuról mintha hallottam volna egy családtag révén.
Mondjuk, ha olyan, mint a wish, akkor pont annyit is ér. Nem vesztettem vele semmit.