9
  • zola2000
    Mobilra is simán blokkolja a reklámokat az opera vagy brave vagy Firefox böngésző. A talán egyedül a Chrome nem.
  • Tetsuo
    Sokat netezek és nem ugrik be, hogy találkoztam volna ilyen reklámmal. Családtagok már vásároltak is ott...
    Az egész net tele van reklámmal, a Youtube-videók nagy része is az. Egy Temuval több vagy kevesebb...
    Ami igazán undorító, az a való élet reklámjai. Az utcákat, utakat, boltokat elborítja a sok hivalkodó, feltűnő feliratú, képkavalkád. Hányingerkeltő az egész.
  • HubaBuba
    szerintem simán meg lehetne őket büntetni.... van az a pörgetős reklám, hogy nyertél 64% kedvezményt, kattints ide és átküld a play store-be hogy telepítsd :)
  • dyra
    nagyon keményen tolják, gmail, viber, influencerek stb... Brutál lefedésük van.
  • RJoco
    Lehet, fogalmam sincs ;)

A reklámblokkoló a gépeken csodákra képes.
    Arckönyvet meg már nagyon régóta nem nézegetek.
    Telón meg nagyon kevés oldalt nézegetek, pont a sok reklám miatt. Ide sem járok már telóról, annyira széttolták reklámmal az oldalt. Nézhetetlen.
    Majd, ha nem leszek lusta és beüzemelem a RPi-t reklámblokkolóval és megcsinálom hozzá a VPN-t, akkor.
  • Sippie
    Lengyeleknél lehet valami logisztikai központ, rengeteg kínai cuccot onnan küldenek EU-s rendeléseknél, ha jól emlékszem a oneplus is onnan jött
  • Neocortex
    Majd ha lehet ezekről egyenesen csomagautomatába rendelni, akkor lesz nemulass. Lengyelekél már van aliexpressz box
  • dyra
    Haat akkor neked tán interneted sincs. Kisebb csoda ha sikerült elkerulnod ezeket.
  • RJoco
    Egyiket sem láttam soha.
    A temuról mintha hallottam volna egy családtag révén.
    Mondjuk, ha olyan, mint a wish, akkor pont annyit is ér. Nem vesztettem vele semmit.