4
  • bdzsana
    #4
    A facebooknak és a googlenek sokkal nagyobb hatalma van mint az Applenek, az ausztrál kormányak meg sokkal kisebb mint az EU-nak.
    Most az EU-n a világ szeme hogy fog ebból kijönni, elég nagy arcvesztés lenne, ha nem bszna oda nekik. A 2 milliárd eurós csekk egy jó kezdet, reméljük hasonló lesz a folytatás.
  • ddt500
    #3
    Ausztráliát azért könnyebb zsarolni, mert csak egy 25 milliós piac, Európa meg 750 milliós. Nem mindegy.
  • kvp
    #2
    Az Epic most azt teszteli, hogy meddig mer elmenni az Apple az EU elleni fellepeseben. Ahogy anno a facebook es a google is sikeresen lenyomta az ausztral kormanyt, valoszinuleg az Apple is eleg eros hozza, hogy le tudja soporni az EU torvenyeit. Meglatjuk mi lesz belole...

    ps: Az EU-s torveny pont arrol szolt, hogy nem zarhat ki senkit az Apple. Trivialis megoldas lenne, ha torvenyileg kotelezove tennek az unlock-ot minden keszuleken, tehat kvazi a beepitett jailbreak jelehetoseget, mint ami minden rendes Android-os keszuleken megvan. Erre az Apple reagalhatna ugy, hogy kivonul vagy nem tartja be a torvenyt. Utobbi esetben ugysem mernek EU-s szinten megtiltani az Apple keszulekek arusitasat az EU-ban.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #1
    Epic-tol fuggetlenul remelem precedenst teremtenek a birsaggal. Ennyire ceg meg nem kopott EU szemebe, mint tegnap Apple az ios 17.4-el. (Vagy rogton tiltsak be az ertekesitest, amig a torvenysertes fennall)
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.03.07. 11:03:14