8
-
#8 Mintha nem lenne tökmindegy, az ember adatait 200 millióféle vacak gyűjti és eladja... Az Avastnak csak azért nem kéne, mert az ember biztonsági szoftvert egyebek mellett pont adatgyűjtögetés, adathalászat stb. ellen szokott használni. :D
Én azért kukáztam 10+ éve, mert túl sok erőforrást pazarol meg folyton veszélyekkel csesztet, amire a megoldása az, hogy vedd meg ezt meg azt. Hát ha ez nem gyanús (vagy minimum nem idegesítő), akkor semmi. Mondjuk el lehet hallgattatni silent móddal. -
Bruce_Willis #7 Meg is érdemli aki használja. Valamikor 2008-ban mikor cod-oztam, már akkor kukáztam az Avast, mert folyamatosan dolgozott a háttérben, tök fölöslegesen. Illetve, ha jól emlékszem, volt hozzá társítva egy program, melyet mindig telepíteni akart. Nekem az ilyen mindig gyanús. -
Bruce_Willis #6 Pontosan!
A google mindent megoszt az amerikai kormánnyal. -
kjhun #5 Az egész história, áll az AVG-re is?? Ha már, egy kézben van a két cég... -
cherubim06 #4 Kb 10 éve rutinfeladatunk a gépkarbantartásokkor az Avast teljes eltávolítása. Azelőtt jó volt tényleg, de 10 éve olyan szinten gáz, hogy tiltólistán van nálunk. Nemcsak lassít hanem rengeteg hibát is okoz, driverekkel összeakad, virtualizációnak betesz, külső meghajtókat tilt le...stb Most még jelent is, LOL:-)
Defender tökéletes ingyenesre.
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2024.02.23. 15:16:35 -
Frekvency #3 nem egy örömhír de azért nem fogom letörülni. A böngészési eredményeket feldughatják amíg nem kötik konkrét személyhez, névvel, egyéb személyi beazonosítóval. Elvileg itt nem történt ilyesmi de aztán a fasz tudja már... -
#2 Mindig a kínaiakra meg az oroszokra (Kaspersky) mutogtatnak, miközben a nyugati cégek ugyanazt csinálják vagy talán még rosszabbat is. -
Gabbbbbbbbbbbb #1 A sokk! :-)