6
  • Tetsuo
    #6
    Az autósportban is gyakran különböző autókkal, biztosított háttérrel indulnak a versenyzők.
    A baj csak a csalás meg a kettős mérce, amit nlght említett.
  • t_robert
    #5
    Pedig az esportos lokális hálózaton zajló versenyeknek pont az adná az értelmét, hogy egyforma gépeken játsszák, ugyan azon a hálózaton azonos esélyekkel. És akkor senki nem mondhatja, hogy ő azért kapott, ki mert..... Így győzőn a jobbik, ne pedig, aki jobban képes csalni.... ha tényleg azt csinálták, akkor lényegében az esport értelmét tették tönkre.
  • Kissssss0 #4
    aki igazi oldschool diablo-t akar, az csak a felújított dio2 felé kacsingathat, esetleg tvan még a path of exile meg az agyon istenített last epoch.
  • nlght
    #3
    Hát a Diablo 4-gyel nem játszottam pont azért mert néztem és olvastam is ahogy szétkúrják a rózsaszín hajú, szélsőbalos balfékek a legerősebbek közé tartozó nevet a videójáték iparban. A csúcspont az volt amikor egy nővel (mert diversity kell) demózták a Diablo 4 újdonságait aki csak 1 gombot nyomott meg mindig a kontrolleren, mintha először játszott volna :D

    A Call of Duty-t mikor tisztítják meg? Jelenleg ott az van hogy a top 100 twitch streamerből 90 cheater, akiket már a közösség le is buktatott, de az Activision direkt szart bele, mert a nézettség és a lájkok száma fontosabb, mint a játék tisztasága.
    2-3 hónapja volt Londonban egy nagy LAN verseny, 2 millió $ nyereménnyel, és nem kicsit volt botrányos, hogy az Activision megengedte hogy azt telepíthetnek fel a gépekre a twitch streamerek amit nem szégyelnek. Miután kiderült hogy cheatelnek, az Activision nem zárta ki a versenyből a cheatert, mert félt a botránytól és hogy a MS eláll a felvásárlástól.
  • t_robert
    #2
    hmm csak úgy simán el lehetett küldeni 1900 dolgozót. Ami nekem azt mutatja, hogy kissé túl burjánzott a cég. Főleg úgy, hogy tudjuk gyakran nem is maga a cég végzi a játékok fejlesztését, hanem kisebb külső cégekre van bízva a kivitelezés. Lásd például a COD sorozatot. Rengeteg mai programban lényegében csak kiadóként szerepel az Activision Blizzard. Szóval nem biztos, hogy olyan nagy gond a cég szempontjából az arányosítás a létszámban.
  • Kissssss0 #1
    és?