7
  • dyra
    Real time fordít azt azért nagyon sok ember várja többek közt én is. Ezt az S24 tudja. Mondjuk nem tudom milyen nyelveken de mi másért lenne AI ha nem az összes ismert nyelven tudna real Time fordítani.

Idővel nem fogunk nyelvtanulással baszkodni. A fel éltem azzal telt.
  • Sequoyah
    Sokan hasra estek tole. Masokat meg nem erdekel, mert nem hasznalnak ilyen funkciokat...

Egyebkent ez csak a kezdet, az S24 AI kepessegei meg sokat fognak javulni.
  • Sequoyah
    Hacsak nem egy titkos AI fejlesztes miatt hanyagoltak a Sirit, mert ugyis lecserelik az egeszet.
    En adok ennek is 30% eselyt, de 70% hogy neked van igazad...
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Nem akarom védeni az Apple-t, de én nem estem hasra az S24 AI képességeitől. Nem értem, hogy hirtelen miért ilyen nagy dolog ez.
  • M2 #3
    Az Apple Siri-je 2012-ben jelent meg (a külsős alkalmazás még korábban) és akkor úgy tűnt, hogy nagy lehetőségek lesznek benne. Semmit nem fejlesztettek azóta rajta. Egy egész fejlesztői részleg és sok milliárd dollár ment el a teljes semmire.
    Ha marad ugyanez a csapat és hozzáállás, akkor újabb 12 évig nem lesz ott semmi. Tim Cook el volt foglalva azzal, hogy miként legyenek az eszközeik javíthatatlanok és bővíthetetlenek.
    Utoljára szerkesztette: M2, 2024.01.25. 20:04:35
  • Sequoyah
    Megijedtek az uj Samsungtol...

Az S24 AI kepessegeivel nagyot dobtak. Nem tudni, hogy csak beeloztek az Applet, vagy teljesen varatlanul erte oket. Ha ezen kepessegek fejlesztese naluk meg sehol sem tart, akkor az komoly, akar 2+ eves lepeshatranyt is jelenthet, tekintve hogy ha most kezdik el, abbol 2024 szeptemberere meg semmi se lesz.

Es ezek nem olyan kepessegek mint a widgetek, amivel nyugodtan lehet vatni 5-10 evet, mert nem olyan fontos, inkabb legyen tokeletes.
  • M2 #1
    Na ez vicces lesz!