10
  • Sir Cryalot
    #10
    xD

    ilyen az amikor a sandaság találkozik a hülyeséggel és nem lehet eldönteni melyik nagyobb neki.

    #4 te annyira hülye vagy xD

    "birkatardok"

    tautológia az megy xD
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2024.01.06. 09:57:26
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #9
    Lehet sajnálni őket, de eljárt felettük az idő.
  • Myers
    #8
    Fúúú, van gond a toronyban. Honnan ez az írtózatos kárörvendés? Valaki elbánt veled?

    Aztán a fordítókkal mi a gond, az nem munka? Azért az messze nem influenszeri ingyenélés.
  • NEXUS6
    #7
    Azért IT-sként az is nemkicsit megalázó, amikor az a nagyszerű feladatod, arra fizet a céged, hogy a NAGYBETŰS xart, jelen esetben egy virtuális influenszert lemodellezzed! ;)
  • reptile1313
    #6
    Ha rohogni akartok menjetek be fordito csoportokba. Erezheto a frusztraltsaguk, amikor valaki felhozza a ChatGPT 4et. Hisztiznek mint a crybabyk
    muhahahahahahah
    havas a bura, sok a gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehehehehe
  • reptile1313
    #5
    Pontosan. A Got Tabi WhisperTon fele szemettermelo celebekkel egyutt.
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2023.12.31. 17:54:47
  • reptile1313
    #4
    Ugyvedek, influenszerek, konyvelok, az oktatasi rendszer eminens streber magologepei ja es az influenszerek. meg az inluenszerek is ;) (: ertektelen celebek. nektek annyi mert nem lesz kaja az asztalotokon. Orom nezni a vergodeseteket. Sosem teremtettetek erteket. Eloskodok vagytok, nulla tudassal. Helyettesithetoek vagytok. Foleg a konyvelok. Forditok. Kamu kodolok, supportos mafla ertetlen birkak. A ChatGPT 4 okosabb nalatok. multkor a chatGPT 4 hamarabb felfogta a kerdesemet, mint a wordpress.com-os supporter birka... Kamu kodolo alatt azokat a birkakat ertem, akik pl keplettel csinaltak 5.ben a %-szamitast.
    Ezek a szerencsetlenek szazalek alappal meg szazaleklabbal szamoltak, keplettel,mert nem ertettek a szazalekszamitast.
    Aki ertette az meg 0.8cal szorzott meg 1.2vel ha -20% kellett vagy +20%. Elobbi a bena kodolo, utobbi az aki erti is amit csinal, es teremti a szabalyokat, es nem koveti.
    Menjetek csak a semmibe... Nagyon helyes. Pont azok buknak, akik bealltak a sorba, nyalni, a divatot kovetve. draga legyen az a lenyeg es divatos, kit erdekel,hogy ronda.
    Aki ertelmes Egesz legtalpas Niket vesz mer t kenyelmes, a birka meg converset ami kenyelmetlen es annyit tud,hogy csillag an rajta. ok birkatardok, jol magolnak, iranyithatoak. lediplomaznak bufeszakon, aztan mennek youtubera kocsingnak. Megfordul a dolog. A legiranyithatobb birkakbol lettek a legjobb fogyasztok, stb.
    Most a realosok a kiralyok illetve a muveszek. foleg akinek mind a ketto megy.
    Hehe. Vegre.
    Mentek a semmibe: MIND.
    ma mar annak van erteke, aki TUD gondolkodni, es vagy muveszlelek, kreativ, es nem egy iranyithato BIRKA. :) VISZLAT birkak.
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2023.12.31. 17:54:06
  • FL Zoli
    #3
    "AZTAT EL!"
  • peterx
    #2
    Na a sok naplopó most végre elmehet rendes munkát végezni :D Szégyen az emberiségre nézve, hogy milliók élnek meg a magamutogatásból.. ennél még egy prosti "munkája" is többet ér.
  • manypet
    #1
    Szegények! Menten elsírom magam a nagy bánatomban. Hüpp. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik nyomorultabb. Aki influencerként tolja mások arcába a hulladék magánéletét, vagy aki ezt képes rendszeresen megnézni. Komoly dilemma. :-)