3
-
Macropus Rufus #3
A tény akkor is az amit írtam a bevételről. Azért 27000 kiadás mellé egy 4.4miiliós bevétel nem semmi, akkor sem ha ebből más is kap, pl ment a reklámra is rendesen. Míg a 3 7milliós kiadás mellé 4 misit hozott. És ugye ebből is kap más. -
kalapos01 #2 "Nem kellene ezt erőltetni"
Ez igaz, de a nézőre. Nem akartad tovább nézni, nem erőltetted, de a filmes hadd csinálja, amit szeret csinálni. Akit érdekel és szereti a filmeket, hadd nézze. A bevételeket pedig nem így kell számolni, de persze a következtetés igaz. A lényeg, hogy attól, hogy Kevin Smith-ék cége x pénzt költött az első filmre, nem ők kapták a bevételt. És az, aki a bevételt kapta, nem 27 ezerért vette meg tőlük a jogokat, és később is a számok nem lényegesek, bár jól mutatják a mozis szereplést, de a filmes ettől még dolgozik, amiért kap fizetést, ergó neki mindenképp megéri a meló. Az, hogy a forgalmazó hogy keres, más kérdés, de neki meg elég llejjebb vinni a költségvetést, és minden gond megoldva. -
Macropus Rufus #1 ShopStop 1.: 27575 dollárba került és 4,4 milliót hozott szóval a bekerülési költségek közel 160x-át hozta vissza
ShopStop 2.: 5millióban volt és 26,9-et hozott ami 5,3x-a a költségeknek
ehhez képest a
ShopStop 3.: 7 millióba volt és 4,7-ez hozott.
Nem kellene ezt erőltetni. Szokták mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni. Ez már meg volt. Velem egyidős arcokról van szó, nem áll nekik jó az ami 20 évesen jól állt. Sztem. A háromba belenéztem de nem igazán jött be ellenétben a 1-2-vel. A kettőben meg szépen le is zárták a sztorit.