2
  • repvez
    ja ez jo nagy kamu meg pénzlenyulás, mert papiron lehet hogy megcsinálták, de felénk se történt semmi fejlesztés sem, még mindig a maximális inviteles adsl csomagban vagyok ami 15 mbit/0,9mbit tehát a feltöltéssel egy képet is több mp feltölteni , nem hogy 1 gigabites ,de még a cikkben emlitett 30 mbites sebességtöl is messze vagyok.
    Papiron persze a polgármesteri hivatal már 2020ban megadta az engedélyt a fejlesztésre a területen aminek 2018 van volt a pályáztatása és itt vagyunk 2024 ben ,de még nem történt semmi mozgás ahogy irtad egy kapavágás nem történt.
    2022ben amikor az invitelt megvette a digi akkor hirdették, hogy fejlesztik a területet és 1 gigabites netet kap mindenki akinek már van inviteles netje. felhivtam a központot és a helyi uzletkötöt is, de csak azt a választ kaptam, hogy még nem tudják mikor lesz ,de majd értesitenek, ennek is már 2 éve . szóval nem anynira sikerstory ez.
    és arról sem beszélve, hogy nem egy eldugott helyrol van szó, mert 4kmre egy nagyobb város és 30kmre egy megyeszékhely van , nem egy tanyavilág vagy hegyes vidék ahova nem tudnák megcsinálni, nem hiszem, hogy a 3%ba esnénk.
  • kjhun
    Szép kis mese... Mert erre mifelénk, még kapavágás sem történt eddig, hogy húznák, azt a fránya optikai kábelt! A maradék 3%-nyi internetező, örökké az őskorban marad??? Mobil/mikrós net, nem ér!!