7
 • nirriti
  #7
  A Twitter központja Californiában van, Media Matters-é meg DC-ben.
  Gondolom ez megint valami olyasmin alapul szokás szerint, hogy Texas állam törvényei közt van valami ami máshol nincs és Elon ügyvédei szerint jó ötlet ott kezdeni a pereskedést.

  Az érem másik oldala meg ugye az lenne, hogy Elon bácsi szokásos agymenése szokás szerint jogilag elég gyérül van megalapozva. (Beperli azt aki rámutat, hogy a moderátorok menesztése mennyire lehúzta az amúgy sem túl magas színvonalat)
  (Mint amikor meg akarta venni a Twittert aztán mégse aztán pereskedés és mégis meg kellett vennie annyiért amennyit ajánlott és egy fityinggel se kevesebbért hiába nem ért annyit mer a törvények rá is vonatkoznak. Aztán később meg reklamált amiatt, hogy a Twitter túl sokat fizetett az ügyvédeknek akik megnyerték a pert ellene és rákényszerítették, hogy mégis megvegye a céget).
 • Nabateus
  #6
  Annyira tipikus, alattomos tamadas ez, hogy csak megerositi a Musk altal like-olt allitast
  Utana meg elszakadnak a zsido fegek. Cancel culture on its peak.
 • Kryon
  #5
  Elvileg most Texasban lakik.
 • M2 #4
  Akkor lesz nagy szívás, ha kiderül, hogy a nácikon már nagyobb a profit...
 • Cat #3
  "a bírók is ugyanazon társaság (irányítása alatt vannak), mint a bepereltek"
  Ezt a másik oldal mondhatná, mert annak ellenére Texasban nyújtotta be a keresetet, hogy se neki, se a beperelt szervezetnek semmi köze ahhoz az államhoz.
 • Tetsuo
  #2
  Az is durva, hogy kritizálhatod a németeket, az amerikaiakat, a magyarokat, a zulukat, de a zsidókat... Na, azt az antiszemitizmus műszóval illetik és nácikártyaként üt minden érvet és tényt.
  Undorító az egész judeokrata kettős mérce.
 • Kotomicuki
  #1
  Sokat nem fog elérni vele, mert a bírók is ugyanazon társaság (irányítása alatt vannak), mint a bepereltek, amit az önjelölt, uralkodói réteg teljes mellszélességgel támogat.
  Nálunk - meg a zeuban - csak annyi a különbség, hogy már törvény van arra, hogy fel se merülhessen az efféle jogorvoslat lehetősége sem..., sőt...!

  Egy indoklást/bizonyítást nem igénylő, bárhol, bármikor és bárki ellen bevethető, üzleti és hatalmi modell alapkövét nem fogják, még Musk kedvéért sem elmozdítani!