4
  • manypet
    #4
    Nagy igazság van abban, amit írsz. Bár a GPTt nem a kedvelt válaszra tanították, hanem a legvalószínűbb válaszra. Ami persze ugyanúgy lehet ökörség is. De a lényege, hogy a legvalószínűbb verziót adja elénk. Ezért tűnik úgy, hogy okos lenne. Pedig nem az, csak egy bazi nagy valószínűség-számítás a szavakkal.

    Viszont hozzá kell tenni, hogy a GPTbe is meg a Bardba is belerakták már alapból a balliberális propagandaszövegeket. Tehát ha mondjuk vitáznál vele, akkor a bemantrázott woke dumákat fogja nyomni, még ha baromság is az egész, és ha kellemetlen keresztkérdésekkel megzavarod, akkor akár le is zárja veled a beszélgetést. Mondjuk ebből a szempontból tényleg olyan, mint egy ember. Mármint ha egy egy átlag balos woke-kommunistát lehet embernek nevezni.

    Szerencse, hogy a valóban komoly szuperintelligencia veszélye egyáltalán nem fenyeget még minket. Ahhoz még kell pár évtized legalább.
  • manypet
    #3
    "Ra kell kotni a nuklearis fegyverrendszereket, hogy orizze a beket."

    És a poén kedvéért nevezzük el Skynet-nek! :-D
    Utána közöljük a jónéppel, hogy ne aggódjanak, minden a legnagyobb rendgng3fk[¶Ä]jk16jdr]Ķ[ħ%!+T.. .t. .2-54rg pÁ¤÷
  • kvp
    #2
    Ez szerencsere csak marketing duma, de egy altalanos mesterseges intelligencia, ami sajat tudattal rendelkezik nem valoszinu, hogy engedelmeskedni fog. A globalistak nagyon megszoktak, hogy a penzukert olyan embereket kapnak, akik barmit megtesznek amire utasitjak oket. Egy valodi MI-t nem lehet penzzel megvenni es a bologato alkalmazottak szemben valoszinuleg lenne annyi eletosztone, hogy gondoskodjon a sajat tuleleserol, akar minden mas (ha kell a teljes emberiseg) elleneben is.

    Ehhez jon hozza, hogy a chatgpt nem arra van tanitva, hogy igazat mondjon, hanem hazugsagra treningeztek azzal, hogy mindig az emberi fel altal leginkabb kedvelt valaszt adja. Ezzel egy kronikus hazudozot hoztak letre. Minden erre alapulo tovabbi fejlesztes kombinalna a meglevo hazudozot a tuleleset prioritizalo intelligenciaval. Ezt a tipust hivjak szociopatanak es igazabol a globalista vallalatvezetok tobbsege pontosan ilyen, ezert nem ertik, hogy miert is jelent(enek) veszelyt az emberiseg egeszenek tulelesere.
  • Zsoltee_a_bator
    #1
    Ra kell kotni a nuklearis fegyverrendszereket, hogy orizze a beket.