2
-
Macropus Rufus #2 hát mondjuk a SW Battlefront-al is ez a helyzet. 2004-ben megjelent a SW Battlefront 1, aztán 2005-ben a Battlefront 2. Aztán 2015-ben a Battlefront 1 és 2017-ben a Battleffront 2.
Ami a Cod MW3-at illeti az 12 évvel ezelőtt, 2011-ben jelent meg elsőként. Nekem is meg van. -
t_robert #1 Mondjuk ezt egy ideje nem értem. Már eddig is volt MW meg MW 2 még úgy 2009-10 környékén. Most van MW 2 202x valamennyi stb. Mi a faxért nem adtak neki valami értelmes új számot, hogy meg lehessen különböztetni az eltérő verziókat. azt nem tudom volt-e MW 3 kiadás régen. De semmi nem tartotta volna vissza a fejlesztőket MW 4, Mw 5 verzióknak nevezni a játékot. Akkor tudná az ember, hogy a növekvő szám egy újabb és újabb kiadást jelent... Most teljes a káosz az elnevezésekben. Amúgy meg hogy mennyire lesz sikeres a játék az majd függ a nemsokára megjelenő warzone pályától. Ami új helyszín lesz. Bár eddig úgy tűnik az újabb és újabb WZ pályákkal is egyre kevésbbé elégedettek a játékosok. Egy tűnik biztosnak, hogy az elöző verzió mindig jobb volt.. :)
Utoljára szerkesztette: t_robert, 2023.11.13. 11:05:14