61
Grand Theft Auto 6
  • Caliph
    #61
  • MerlinW
    #60
  • lwb
    #59
    Azért olyan nagyon szabadszájú beszólások már az 5-ben sem voltak. A GTA4 meleg társkeresős küldetése az utolsó meg az egyetlen, amire emlékszem és az is már vagy 15+ évvel ezelőtt volt.
  • Plata
    #58
    Pasi állítólag be akarja perelni a rockstart. :D
  • PiszkosFred
    #57
    Valamelyik portal irta, hogy a GTA6-ban visszafogjak magukat a sracok, nem lesz annyi durva beszolas meg szabadszaju fricska a kisebbsegek es egyeb helyi naciok es jellegzetessegek iranyaban, mint a korabbi reszekben.
  • tigeroo
    #55
    A GTA3 is így kezdődött, Catalina meg Paulie ugye kapcsolatban voltak.
  • Plata
    #54
    Hogy az ördögbe vittél te négy karaktert az ötben?
    Én már sokszor kivittem,de nekem mindig csak 3 volt.
    Michael Trevor és Franklin.
    Nyugis a lökött meg a feka.
  • Ironman2
    #53
    Bonnie és Clyde története,kicsit hasonló lesz,gondolom ez inspirálta a készítőket.Valószínűtem hogy párhuzamba lehet sztorizgatni majd,átkapcsolva a karaktereket,de nem lesz kötelező,viszont igy tuti egy-két jó jelenetről le leszünk maradva.Kicsit nekem is fura volt az 5-ben,hogy 4 karaktert vezérelsz egyszerre,és igy szervezed meg a taktikát,amolyan Rainbow Siege stílusban.Nemtudom,én annyira nem várom mint az előzőeket.Addig itt vannak a zseniális elődök megunhatatlanul.Tényleg az 5-t ki se vittem még teljesen,meg a 4-et se :))))
  • Plata
    #51
    Azt nem tudom,múltkoriban volt azt hiszem ign-en hír hogy a következő ps megjelenése kiszivárgott.
  • PiszkosFred
    #50
    Az FTC perben mondta ezt Spencer, hogy kb akkorra varhatoak az uj konzol generaciok.
  • Plata
    #49
    Lehet hogy rosszul emlékszem,de a kiszivárgott infók szerint a következő Ps generáció 2028.
  • Ironman2
    #48
    Jó kis tűzoltó,és mentősküldetések hiányoznak már a mostani GTA játékokból.Milyen jó volt,mikor a vérző beteggel 6 csillagos kőrözés mellett furikáztam mentővel.De asszem volt valamikor ilyen küldetés is.
  • PiszkosFred
    #46
    Addigra jon meg egy felturbozott PS5 varians :)
  • MarkBlade
    #46
    Rosszul írtad.. PS6 lesz addigra :)
  • tigeroo
    #44
    Hát, akkor 2025-ig még van időm PS5-re beruházni. Most Black Friday alkalmával volt már 179 000 Ft körül is, gondolom addig már simán lesz egy (néhai) PS4 Pro árban.

    Biztos, hogy szórakoztatóipari mérföldkő lesz ez a rész is.
  • JonasSandor
    #44
    26 ig lesz idő venni gépet hozzá.
  • PiszkosFred
    #43
    Jaja, ha jobban megnezed parhuzamosan a kettot, akkor ennek a GTA6 "elso" trailernek kb fele a 11 evvel ezelottinek az "altala ihletett" verzioja :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.12.05. 11:51:36
  • Caliph
    #42
    mondjuk ez talán hangulatosabb volt anno ,nem? nem riszáló meg tiktok élőzős picsák :D

    amúgy a felépítés ugyanaz,kis szöveg a szereplőtől,nagytotál a helyszinekkel,kis városi élővilág,kis akció,másfél perc ,kaptafa :D


    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.05. 11:44:03
  • lwb
    #40
    Ezt nem vitatom, csak annyit mondtam, hogy jó lett volna nem egy "jelenkori" GTA megint. GTA4, GTA5, GTAO mind jelenkori volt. Régebben csináltak érdekességből másfajta GTA-ket is: Vice City, San Andreas mind a múltban játszódtak. Nekem kicsit unalmas sorban a negyedik GTA (harmadik single player GTA), ami ugyanúgy a megjelenéskori jelenben játszódik.

    Azt is megértem, hogy miért lesz jelenkori a GTA6: mert jön a GTAO2 is vele. Ez is egyértelmű.
  • Caliph
    #39
    a csaj latino,meg van is jelenet a trailerben a latino low rideres világról,lehet ezt jobban ki fogják emelni,mint a bűnöző szerelmespár részét :)
    a gta 5 Trevorják meg azért erős standart bűnözőnek hívni nem ? :D
    illetve Michael a kiöregedő de még tenni akaró vonal,illetve Franklin meg szintén a feka gang világból érkezett,csak nagyobbat lépett aztán :p
    nemtom,sztem az többi karakter ,akikkel találkoztak sokkal érdekesebbek voltak,Lester, vagy a san andreasból a fű termesztő hippi aki azonnal beugrik :D
    a nyolcvanas évek adja,mert én is miami vice és hasonlón nőttem fel,de ugyanúgy bejött a bad boy modern világa is . :) jó a nosztalgia is :p(hozzátenném az egyik snittben ott a miami vice fehér testarossája is :p )

    amúgy én várnék egy rendőrös sztorit is,teszem azt az irányítható karakter egy beépített rendőr vagy hasonló ,ne mindig csak a rosszfiúk :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.05. 09:37:32
  • lwb
    #38
    Egyelőre pc portról hír sincs, szóval minimum 1 év szerintem
  • PiszkosFred
    #37
    Ez megint letarolja a vilagot, ahogy azt illik. PC-re vajon mennyire jon a megjelenes utan, megint egy ev, mint a korabbi jatekoknal?
  • lwb
    #36
    Mire vártam? Kb erre. Minek örültem volna? Vice City 2-nek.

    Ahogy a GTA3 (jelenkor) után is jött egy Vice City (80-as évek) meg egy San Andreas (90-es évek), úgy nem lett volna hülyeség, ha a GTA5 (jelenkor) után sem azonnal egy új jelenkori GTA jön. Én jobban örültem volna egy "tematikus" GTA-nek, Vice City 2 nagyon adta magát, miután kiderült, hogy Miami lesz a város. Ez így egy picit ugyanolyan, mint a GTA5 csak szebb grafikával. Nem mondom, hogy rossz lesz, mert biztos nem lesz az, csak egy picit been-there-done-that lett nekem.
    Az nyilvánvaló volt, hogy a grafika 10 év alatt azért ugrik egy nagyot, de a grafika önmagában nem minden. A GTA-ben nekem az volt a jó, hogy a főszereplők érdekesek voltak, mindegyik picit más:

    - GTA3: Claude volt a legkevésbé egyedi, de ez volt az első 3d gta, szóval ez bocsánatos
    - Vice City: Tommy, 80-as évek
    - San Andreas: CJ, 90-es évek gangvilág
    - GTA4: Niko, délszláv bűnöző NY-ban
    - GTA5: full sztenderd jelenkori amerikai bűnöző főszereplők, az egyetlen újítás, hogy egyszerre három
    - GTA6: full sztenderd jelenkori amerikai bűnöző főszereplők
  • Caliph
    #35
    ja és hogy a trailer itt is bent legyen


  • tigeroo
    #34
    Igazad lett :)
  • Caliph
    #33
    hát sokat nem mutattak,van egy bonni és clyde szerű páros,a helyszín miami,itt azért ahogy látom benne van florida keys egy része a hidakkal,az óceán part,az everglades mocsarak,a nagyváros,szal a terület adott,és a valósághoz igazodva változatos is.
    a grafika szebb,a fények is jobbak
    a pálya nagysága sokat számít,amiből nem láttunk semmit,a sztori része is kellően hosszú és változatos lehet,ahogy az eddigiekben is. most mégis mit tudnának újítani? hatalmas élő város,ellopható bármi,lelőhető bárki,ennél feljebb hogy lépjenek? csak a grafikával a helyszínnel és a sztorival tudnak újítani,illetve finomítani az AI vezérelt npcken,ami már az 5ben is elég faján működött,szinte elhitted hogy él a város.
    Nekem már a florida keys részek is bejönnek,hidak szigetek,végre nem csak arra lesz jó a vizi jármű hogy körbehajózd a sziget-várost,hanem lesznek jó kis szigetek,belső vizi utak stb ,használhatóbbak lesznek
    onlineban is sztem hozzák a jól bevált receptet,bizniszek,yachtok,nem hinném hogy sokat tudnának újítani itt is,max részletgazdagabbá tenni a dolgokat

    Online csak akkor tudnának újítani ha lenne hivatalos roleplay része is :) mint most egy five m szeró
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.05. 08:43:03
  • lwb
    #32
    Lehet, hogy egyedül vagyok, de engem nagyon nem hozott ez a trailer lázba. GTA5 ezúttal Miamiban és szebb grafikával (helló 30 fps konzolokon!).
  • JonasSandor
    #31
    Semmi meglepő nem lenne benne. Hellblade 2 is only lesz win 10 re már nem fog jönni.
  • Ironman2
    #30
    3 nap,és jön az első trailer!

    Kedd délután 15 óra,chipset bekészíteni,jön az első feminista GTA!


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.12.02. 00:06:14
  • Plata
    #29
    Én mondjuk nem csodálom.
    Mármint hogy még mndig benne van a top 10 vagy néha top 5-ben,mióta megjelent az ötödik rész nem volt hozzá hasonló kaliberű játék.
    Legalább is számomra azóta sem jött ki olyan jó mint a GTA V.Vagy a GTA Online.
    Ami azt illeti nekem még az RDR2 sem közelítette meg azt az élményt amit mai napig nyújt az öt és az online része.
  • PiszkosFred
    #28
    Bar az eddigi leak alapjan keves erre az eselyt latok, de mit ertek en a lovakhoz, siman benne van a pakliban az is, amit irsz. A hivatalos bejelentesig barmilyen hulyeseget elbir az internet (bar meg utana is persze), semmi sem all az almok es remalmok utjaba.

    10 evvel a megjelenes utan is rendszeresen top10-es a GTAV az eladasi listakon, mindenfele BP meg fizetos expansion nelkul, nagyon nem kellenek ezek sem ahhoz, hogy az emberek fizessenek mint a kisangyal.
  • tigeroo
    #27
    GTA: SA, VC sem volt számozva.
    Lehet hogy mint a Fortnite vagy WoW esetében GTA Online lesz az egész, a releasek meg már csak verzió növelések lesznek, és GTA: Final lesz a neve és évente tudnak expansion pass/battle passt lehúzni az emberekről.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.11.16. 10:56:42
  • Plata
    #26
    Vaagy GTA V 2.0. XD
    Úgy néz ki több GTA V szereplő is benne lesz ha igaz M és F is olyasmit nyilatkozott hogy benne lesznek az újban,szóval lehet csak GTA V DLc jön.
    Mármint M-et és F-et szinkronizáló szinész nyilatkozta.
    Nem irom ki a nevüket mert egyszer GTA v topicban hiszti volt hogy ki lett írva a szereplő teljes neve. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.16. 10:44:48
  • PiszkosFred
    #25
    Jogos. Lehet, hogy nem a hat, hanem a het jon, benne egy Larry nevu fohossel, akit a jatek elejen lecsuknak, majd a fogdaban osszefut Jasonnel, aki szepen reszletesen elmeseli, hogy par eve mit muvelt Luciaval, a tarsaval. :)

    Egyebkent par ex-rockstartos szaki linkedin profiljan is a GTA VI-ra hivatkoznak, mint korabbi munka creditje, de ettol meg siman lehet, hogy ezuttal hivatalosan nem lesz szamozas, csak egy alcim - bar a vilag 99% gta6/gtavi-kent fogja hivni/irni.
  • tigeroo
    #24
    Honnan tudod hogy GTA 6 lesz? Next Grand Theft Auto-ról szól a hivatalos tájékoztatás...
  • Caliph
    #23
    idén egy AAA nak mondott játékot vettem,nyáron a diablo 4 et. minden más amit behúztam,azok akciósak voltak és régiek. a dia 4 nyáron azaz nem sokkal a megjelenés után 69 ercsi vót. standart edition
    igen, az más kérdés h mennyire volt jó.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.15. 20:54:35
  • Plata
    #22
    Volt egy olyan cikk miszerint a játék időben nem lesz kész ezért bizonyos tartalmakat kihagynak és majd DLC-ként lehet őket megvenni ha elkészülnek vele teljesen.
    Mivel már így is túl sok túlóra a nyomás a fejlesztőkön ezzel akarnak kicsit lazítani rajta,ami még nincs teljesen kész azt kihagyják ha kész lesz DLC-ként megvehető lesz.
  • Plata
    #21
    Azt hiszem egy kicsit sok erjesztett kancatejet fogyasztottál.
    Valami eszement dinnye kirakott egy gépigényt,kb hasonló volt,de oltári nagy kamu volt és átverés.
    Szerintem win 58 kell neki és 256 giga ram meg 12 Tb ssd.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.15. 17:10:54
  • militavia
    #20
    Volt 440 is...
  • militavia
    #19
    Idéééééééén? Egy frászt. A 60 USD / EUR játék a már félbudget játék.
    A BG III-nál azért is volt nagy szám, mert simán be lehetett volna árazni 80-ra.
    Ehhez képes szarabb és hozzá képest 0 tartalommal bíró játékokat áraznak be 80-ra.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2023.11.15. 15:09:55