66
Grand Theft Auto 6
-
#23 idén egy AAA nak mondott játékot vettem,nyáron a diablo 4 et. minden más amit behúztam,azok akciósak voltak és régiek. a dia 4 nyáron azaz nem sokkal a megjelenés után 69 ercsi vót. standart edition
igen, az más kérdés h mennyire volt jó.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.15. 20:54:35 -
Plata #22 Volt egy olyan cikk miszerint a játék időben nem lesz kész ezért bizonyos tartalmakat kihagynak és majd DLC-ként lehet őket megvenni ha elkészülnek vele teljesen.
Mivel már így is túl sok túlóra a nyomás a fejlesztőkön ezzel akarnak kicsit lazítani rajta,ami még nincs teljesen kész azt kihagyják ha kész lesz DLC-ként megvehető lesz. -
Plata #21 Azt hiszem egy kicsit sok erjesztett kancatejet fogyasztottál.
Valami eszement dinnye kirakott egy gépigényt,kb hasonló volt,de oltári nagy kamu volt és átverés.
Szerintem win 58 kell neki és 256 giga ram meg 12 Tb ssd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.15. 17:10:54 -
militavia #20 Volt 440 is... -
militavia #19 Idéééééééén? Egy frászt. A 60 USD / EUR játék a már félbudget játék.
A BG III-nál azért is volt nagy szám, mert simán be lehetett volna árazni 80-ra.
Ehhez képes szarabb és hozzá képest 0 tartalommal bíró játékokat áraznak be 80-ra.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2023.11.15. 15:09:55 -
#17 Annyiba fog kerülni, mint a többi akkori AAA játék, nem lesz prémium árazása azokhoz képest. A shark cardokból úgyis hülyére keresik magukat. -
JonasSandor #17 A másik a gépigénye. Mire kijön addig lehet félrerakni szépen. 3060 alatt meg win 11,12 kompatibilis ddr5 ös támogatott proci alatt szóba se jöhet. 32 giga rammal. -
#16 Sok baromsag kering a neten, de siman el tudom kepzeni a 100+ dollart az alapjatekert. Ismerve a Take-Two korabbi baromsagait, plusz azt, hogy ha van jatek, amiert vakon fizet barki a vilagon, kicsik es nagyon, ferfiak es asszonyok, az a GTA kovetkezo resze, vagyis olyan helyzetben van az ottani dontnok, hogy barmit mondhat, azt venni fogja a nep.
Ennek ellenere szerintem nem fognak nagyon elszallni, tippem szerint az alapjatekkal beallnak a min. 70, max. 80 dollaros arba (nyilvan euban ez 1:1-ben lesz "konvertalva"), ebben lesz alapjatek es online, semmi mas extra. Az extra skinekkel meg egyeb digitalis lommal kiegeszitett digitalis gyujtoi jon olyan 100-120 korul, a kezzel foghato csecsebecseket is tartalmazo fizikai gyujtoi meg kvazi 150 es a csillagos eg kozott valahol feluton, a tartalomtol fuggoen. -
#15 Ha azt vesszük, hogy 20 évvel ezelőtt is $50-60 volt egy AAA játék, és azóta volt 85% USD infláció, most minden játéknak minimum 90-110 dollárba kellene kerülnie. Nekünk drágábbak a játékok a forint miatt, egyébként meg évről évre olcsóbbak nyugati szemmel :)
20 évvel ezelőtt az átlag $3500 havi fizetésből vették a játékokat, ma meg $5700 az átlag.
A mi esetünkben meg 200 Ft volt egy dollár, most meg 360-380, de volt már 400 is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.14. 23:42:15 -
#14 Az elemzők szerint 2025 vége azaz 2 év. Egyébként a 4 és 5 is az első trailer után 2 évvel jelent meg. Illetve az idén kiszivárgott alfán is látszott, hogy van még vele meló bőven.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.14. 23:33:49 -
Plata #13 Pc-re még egy év. -
#12 idén már elértük a 60 ercsis gameket,én 80-100 körül tenném. ugye idén még csak trailer,jövőre meg TALÁN megjelenés is -
Ironman2 #11 150 dolcsi nem is,de a fele biztos hogy lesz! -
JonasSandor #10 Jah ez kegyetlen lenne érte. -
Ssenkradlive #9 Clickbait hír.
Tipikusan egy faszbukos hülye kitalálta, a sok gyógyegér minden kétely nélkül felkapta és továbbposztolta, másnapra az össze Bors-magazin szintű játékhíres weboldal cikkezett róla...
Irreális f@szság, beszélni is felesleges róla...
-
#8 egyelőre a pletyka a 150 dodo. meg azért a rockstar igencsak feltette a lécet a gta5 el is. nekem a story mód is nagyon bejött,illetve online is sokat toltam,még ha látszott is rajta hogy az idegesítő dolgok csak azért vannak benne hogy ha meguntad a szopást vegyél shark cardot (pl h nem lehetett zárt sessiont csinálni sokáig,amiben lehet küldizni,vagy csinálni a gyáraid,és mindig bejött egy vérpisti csak azért hogy elkúrja az eladásod . persze idővel amikor elkezdett csökkenni a játékos állomány,illetve trükközéssel meg lehetett oldani,akkor berakták :)
nyilván látják,hogy nagy az igény,hogy egy társaság egy sessionban csak magukban szeretnék tolni,de ugye a pénz is nagy úr -
JonasSandor #7 Ja addig van idő gyűjteni. Nem baj a 150 dodó vagy euró. Ez már rohadt sok egy játéké majd jön virágbolti. -
Ironman2 #6 Nekem addigra remélhetőleg meglesz az új gépem,mire kijön a játék. -
Ironman2 #5 150 dolcsi lesz,azt pletykálják,a világ legdrágább játéka lesz,gondolom a többszáz gigával,meg brutál felbontással együtt. -
JonasSandor #4 Addigra vehetsz neki egy olyan gépet is ami elfuttatja mélyen zsebbenyúlós lesz. -
#3 ja h a trailer...azt hittem a játék :D már kezdtem figyelni :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.08. 17:13:48 -
manson222 #2 Lesz mivel játszani a gyereknek, az ötöt is nagyon szereti. :DD -
Plata #1 December elején jön a következő GTA játék trailere.
Twitter vagyis x.
Link.
Pc Guru.
Link2
GTA Place
Sokadik link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.08. 16:45:21