8
  • Kissssss0 #8
    helyes, mióta musk kidobta azt a rakat mihaszna szélső balos csürhét a cégtől, sokkal elviselhetőbb lett az oldal.
  • manypet
    #7
    "Az egyik korábbi alkalmazott - aki a Musk részéről érkező megtorlástól való félelmében nem kívánta magát megnevezni"

    Annyi ilyen magát megnevezni nem akaró korábbi alkalmazottja van Musk-nak, hogy lassan többen lesznek, mint amennyi elhagyta a céget.
    Ha már otthagyta a céget az illető, akkor elég nehéz lenne megtorolni a "bűnét". Ugyanis ha igaz, amit állít, akkor Musk már nem tud rajta semmit sem megtorolni. Ha meg nem igaz, akkor valóban perelhető, és így már érthető is lesz, miért névtelenül panaszkodik. ... Vajon miért van olyan érzésem, hogy ez csak a Musk elleni lejárató kampányok egyike valamelyik "roppant hiteles" propagandaoldalról? :-)
  • Tetsuo
    #5
    Igazad van, de mindent elsöprő lobbi, a legerősebb propagandagépezet a zsidó érdekek szócsöve. Hasbarával van tele a Zuckerberg-, a Google birodalom, a fősodratú média hazánkban és Nyugaton egyaránt.
    Az orosz lobbi erős Oroszországban, de nagyon gyenge Magyarországon. Hazánkban az említett zsidó lobbi után a német, az amerikai, egyéb angolszász, általános balliberális stb. kártékony, hazug, emberiséget bomlasztó propagandarendszerek vannak. Huszadrangú csak az orosz és a kínai. Ergo elsődlegesen egy magyar embernek az előbbiek ellen kell fellépnie, egyfajta balanszra, végső soron az igazságra törekednie.
  • kvp
    #5
    Valojaban csak az verte ki a biztositekot, hogy a kutatok egy resze a letoltott infokkal tanitja az MI-jeit. Ingyen. Aztan a kutatasi eredmenybol fizetos termeket csinalnak. A tobbi csak politikai PR, Musk baja az egesszel tisztan penzugyi. Amelyik kutato alairta a szerzodest, hogy nem hasznalja kereskedelmi celra a kutatasi eredmenyeket, nem adja at senkinek a letoltott adatokat, az jelenleg is kutathat, bar ez 100 dollarba kerul.

    "Az egyik korábbi alkalmazott - aki a Musk részéről érkező megtorlástól való félelmében nem kívánta magát megnevezni - azt mondta, hogy az ingyenes egyetemi API-hozzáférés megszüntetéséről szóló döntés a Musk felvásárlását követően a bevétel növelésére és a költségek csökkentésére való összpontosítás sürgető szükségességére vezethető vissza."
  • manypet
    #4
    Tényleg szörnyű, mikor Musk nem engedi, hogy a felhasználóinak a szokásait, meg az oldal adatait önjelölt, politikailag befolyásolt külsős cégek is lássák.
    Hallatlan!
  • Cat #3
    Oroszországban és Kínában több tízezer embert azért fizetnek, hogy befolyásolja a nyugati közvéleményt, felerősítse a társadalmon belüli törésvonalakat és a számukra káros híreknél bizonytalanságot teremtsenek. Ezek állami pénzekből működő trollfarmok, a Fidesznek is van ilyen bérkommentelő hadserege. A közösségi platformok moderációjánál alapvető célnak kell lennie ezeknek a politikailag motivált, külső államok által működtetett bejegyzések törlése. És Musk csak azért nem engedi a platformja vizsgálatát, mert tudja hogy tele van ezekkel, de nem akar embereket fizetni azért, hogy ezeket eltávolítsák. Reméli, hogy így megússza. Én nem hiszem, ahhoz most már túl durva a helyzet.
  • peterx
    #2
    Jól teszi.. az ilyen festett hajú SJW libsi álcivil senkiházi komcsikat mindenhonnan ki kéne rúgni a p*csába akik korlátozni akarják mint mondhatnak mások... menjenek kapálni a mezőre, ott majd beszélhetnek egymás közt pc módon..
  • monk00
    #1
    Azért ez nem semmi hogy csak mert ennyi pénze van, azt csinálhat amit akar. Nem is értem hogy ilyenkor hol vannak jogvédők, bírók stb stb, akiknek elvileg az lenne a dolguk hogy az ilyen embereket megakadályozzák abban hogy félelemben tartsák azokat, akik kiakarják deríteni az igazságot. Érthetetlen ez, hogy senki nem mer szembeszállni vele. Akkor minek vannak a törvények..Ezek szerint mégiscsak a pénz számít, a többi meg süket duma. Én mióta megvette az x-et azóta kb 3-4 alkalommal voltam bent. Elba*ták ezt is..