5
  • wraithLord
    #5
    De miért kell örülni annak, hogy egy cég az önös érdekei miatt (még) használhatatlanabbá teszi a termékét?
    Azt csinál, amit akar, ez oké, meg a user is azt csinál amit akar, ez is oké, de ez akkor se egy ünnepelni való fejlemény. (Mostanában elég kevés ilyesmi történik a MS háza táján... :D)
    Pláne, ha azt a szempontot nézzük, hogy egy rendszer elcseszésének mértéke nem fordítottan arányos a felhasználószám alakulásával, ami sokszor azt vonja maga után, hogy az is kénytelen azt használni, aki esetleg már nem használná. Legalábbis részlegesen arra van utalva.
  • Ellaberin
    #4
    Te sem fogsz, mivel ha használni akarod havi díjat fogsz fizetni a használatért :)
    Az Eu b.szakodása is meg fog szűnni, okafogyottá válik a használt liszenszek körül - ezzel kiherélve az olcsó árat - és mindenki boldog lesz. (Vagy nem.)
  • Ellaberin
    #3
    Hajjaj vakarhatja most itt, nálunk néhány "programozó" a kobakját....Itt még most jutottak el arra a szintre, hogy a Silverlight támogatás megszűnt és ki kéne váltani. Készítem a popcornt, 2030-ig lesz min röhögni...
  • Major
    #2
    Brühühü, end3 és haverjai nem vesznek több vindózt.
    Utoljára szerkesztette: Major, 2023.10.12. 13:51:23
  • end3
    #1
    Mindez csak azért, hogy mielőbb beszánthassák a régebbi, esetleg évtizedek óta fejlesztett, közkedvelt, - persze a fejlesztők által azóta is gondozott, - programok működését a Windows-on.

    Gondolom, a MS-t piszkosul idegesíti, hogy legtöbb funkcióra sokkal jobb külsős fejlesztések vannak, mint a Windows saját fejlesztésű, Microsoft Store-on keresztül elérhető, UWP-s appjai. - És már 2014, a Win10 megjelenése óta, a kutya nem megy az Microsoft Store "háza tájára", inkább független forrásokból telepítenek a Win 10-re is.

    Az így kiherélt Win-nek nem is lesznek másra alkalmasak, csak a reklámszórások fogadására, és a saját, "felhős" programjaik futtatására. Mindezt tetézve, a már megszellőztetett, havidíjas szoftverbérleti rendszerrel. (Valószínűleg leszünk páran, akiknek ez a Windows-használat végleges végét jelenti.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2023.10.12. 10:03:41