4
  • Sequoyah
    #4
    Nem jatek kozben melegedett, hanem attol fuggetlenul. Tobb tesztelo is jelezte, hogy valamikor semmi problema nem volt, meg ha tuzo napon futtatott jatekot sem. Maskor meg az asztalon pihenve is forro volt.
    Ez alapjan mar akkor nagyon gyanus volt hogy valoszinuleg valami hatterprocessz zabalja fel az energiat. Es mar korabban is koztudott volt, hogy az elso par napban elofordulhat tulzott energia hasznalat korabbi iPhonoknal is.

    Az apple gyakorlatilag csak megerositette, hogy valoban ez a hiba.
  • Sequoyah
    #3
    Nem kentek a felhasznalora, elismertek a hibat, es javitjak.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Ha igazad van, ami sajnos könnyen meglehet, akkor elég gyorsan ki fog derülni, ha a patch után romlik a teljesítmény. Tesztprogramokat meg lehet hamisítani, de játékban az fps-t nem.
  • kvp
    #1
    Ez megint egy "rosszul fogod" esemeny. Hoztak egy dontest es nem akartak megvaltoztatni a kesz terveket amikor mar latszott, hogy tervezesi hiba tortent. Most meg utolag probaljak kezelni a jelenseget, remelve, hogy ugyis elfelejtik az emberek. (ami igazabol igaz is)

    ps: Anno a hoskorban Jobs siman ujraterveztetett egy mar gyartasban levo nyakot, mert szerinte ronda volt. Ennel ez az eset sulyosabb, de mostanra a profit mar sokkal fontosabb a cegnek.