17
 • Tetsuo
  #17
  Ez a demokrácia. (A csőcselék mögötti sötét klikkek uralma.) A szavazósdi egy vicc.
 • Ellaberin
  #16
  Vagy inkább: a politikusok azt hazudják, amit a választók szeretnének hallani és azt csinálják ami a saját zsebük érdeke.
  Ennyikeh.
 • felemelő
  #15
  "A politikusok általában hazudnak....."

  A politikusok azt csinálják, amit a választóik elvárnak ill. megkövetelnek (eltűrnek) tőlük.
  Ennyikeh.
 • kvp
  #14
  "Az igazi jobboldali nem filoszemita. Akik azok, mind hazaáruló vagy idegenszívű ügynök."

  Lehet erdemes lenne felismerni, hogy a jobb oldali nacionalista szervezeteknek nem kell egymast utalniuk. Tehat a francia nacionalistak lehetnek joban a magyar vagy izraeli nacionalistakkal. Nem akarnak kozos vilagallamot, ezert nacionalistak, de ha nem fognak ossze, akkor a nemzetkozi toke mindegyik nemzetallamot lenyomja, mert kulon-kulon gyengek.

  Ha torvenyileg dol el, hogy mi az igazsag es mit szabad mondani, akkor a mindenkori eppen hatalom levo ero allitasa lesz az igazsag es minden mas a dezinformacio.

  Mit lehet kezdeni a fenti problemaval? Az USA alapito atyai szerint teljes szolasszabadsag es a kormanyzat elleni fegyveres felkeles kotelessege a megoldas, tehat ha nem jol viselkedik a kormany, akkor barmikor megolheti oket a nep. Ez az elso es masodik alkotmanykiegeszites lenyege. Es pont ez az amit a jelenlegi amerikai kormany el akar torolni. (a szolas es fegyveres felkeles Istentol kapott alapjogat /szo szerint ez van a szovegben/)
  Utoljára szerkesztette: kvp, 2023.09.25. 12:10:50
 • jozsi031
  #13
  Összességében Ficó igazat mondott,hazudik a másik oldal.
 • coolbboy83
  #12
  Pedig nem mond annyira hülyeséget, csak nem sorolta fel minden oldalról hozzá az összes többit....
 • Tetsuo
  #11
  Nagyon könnyű felismerni, kik az igazi jobboldaliak és kik az álszentek.
  Az igazi jobboldali nem filoszemita. Akik azok, mind hazaáruló vagy idegenszívű ügynök.
  Marine Le Pen és az apja között pont ez az elsődleges különbség.
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.09.24. 22:56:10
 • Kissssss0 #10
  "Meloni sem váltotta be amit ígért, szerintem a többire sem lehet sok jóra számítani.. "

  igen én is ezt vettem észre, legtöbb nyugati jobbos/konzervatív ellenzéki csak névleg azok, meloni is nemrég próbált orbánoz dörgölőzni, előtte meg nagy ívben szart rá hogy menyi illegális emberkét sodort partra a tenger dél olaszország partjaira.
  ettől a francia "le pen" nőtől se várok túl sokat ha már erről a környékről van szó.

  "Más politikusok és vallási szervezetek sem maradnak el tőle a gyűlöletbeszéd terjesztéséében, amikor az Európai Uniót "liberális fasizmussal" vádolják"

  liberális fasizmus, akár lehetne ezt úgy is mondani hogy rasszizmust támogató liberálisok, épp most kint kanadában tapsoltak és éljeneztek egy kimenekült öreg ukrán nácinak hogy milyen elévülhetetlen jó szolgálatot tett.

  https://twitter.com/I_Katchanovski/status/1705788466263413086?s=20

  természetesen erről mély csend van az MSM terén, még egy pár soros cikk se jelent meg erről. :)
 • Anonymusxx
  #9
  "aztán meg "pikachu face" vágnak mikor jönnek fel a konzervatív/jobb oldali pártok mint a talajvíz a népszerűségi mutatókon. "

  Csak kár h valószínűleg kamu jobboldaliak, nem sok reményt fűzök hozzájuk. a Jobbik is elég kamu lett, Meloni sem váltotta be amit ígért, szerintem a többire sem lehet sok jóra számítani..
 • Anonymusxx
  #8
  Az rohadt komoly, hogy már ennyi is gyűlöletbeszéd...

  "Más politikusok és vallási szervezetek sem maradnak el tőle a gyűlöletbeszéd terjesztéséében, amikor az Európai Uniót "liberális fasizmussal" " vádolják..


  Szóval ha azt mondod valakire h fasiszta, az már gyűlöletbeszéd? Vagy csak akkor ha egy szerevezetre mondod? És ha azt mondod hogy kommunista, az is? Az ilyenekből létszik, hogy milyen egy hulladék az eu..
 • Kissssss0 #7
  dogmatikusan regnáló nyugati politikai hatalmak: minden dezinformáció és gYűLöLeT beszéd ami nem tőlünk jön.

  kb ennyiben össze is lehet foglalni a jelenlegi brüsszeli politikusok színvonalát, úgy viselkednek mint az a bizonyos galamb a sakktáblán.

  aztán meg "pikachu face" vágnak mikor jönnek fel a konzervatív/jobb oldali pártok mint a talajvíz a népszerűségi mutatókon.
 • tom_pika
  #6
  Neked már kimosták az agyadat rendesen.
 • Tetsuo
  #5
  És ezek akarják (fogják) megmondani, mi a dezinformálás és mi a helyes információ.
 • M2 #4
  Honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik?
  Mozog a szája.
 • Tetsuo
  #2
  Ráadásul nézőpont kérdése, mikor kezdődött egy-egy konfliktus. A fenti példában speciel Ficónak igaza volt. Illetve ki döntené el, hogy nem?
  Az ok-okozat láncolatot lehetne folytatni, de letagadni... Persze, ha az a(z erősebb) politikai parancs, akkor az MI törölni fogja a tények leírását is, pláne a "más" véleményeket.

  A 2. vh. kezdete szerintem biztosan nem Lengyelország megtámadásának időpontja, hanem inkább az a pillanat, amikor Nagy-Britannia és Franciaország hadat üzent Németországnak, de még inkább igaz az, hogy csak az elsőnek a folytatása, hiszen az után nem rendeződött, hanem eszkalálódott a probléma, ami egyre instabilabb helyzetet idézett elő. A kérdés csak az volt a 30-as években, mikor robban a lőporos hordó?

  Szóval a régi lemez: Az erősebb kutya, vagyis a domináns politikai érdek mondja meg, mi a "fake news" és mi nem az.
  Nálunk ez Washington és Brüsszel karöltve, máshol a kínai kommunista párt...
  Szép új világ.
 • coolbboy83
  #1
  A politikusok általában hazudnak.....