5
  • Sequoyah
    Ezen nincs mit becsapni. A sugarzasi hatareretek elegge binaris, vagy atlepi, vagy nem. A Franciak nyilvan ujravizsgaljak a frissites utan, es kiderul ha nem.

Es ez egy talalomra kitalalt hatarertek, a szakemberek altal ajanlottnal joval alacsonyabb. Nem mondom hogy nagy hulyeseg, nem art ha a telefongyartok kapnak egy kis torodest, csak hogy ne felejtsek el hogy ez is egy tervezesi szempont, de ennek a konkret esetnek semmifele valos hatasa nincs. Nem lesz bajod ha nem frissitesz.
    Viszont nyilvan a megoldas az az hogy az antenna erosseget lejjebb veszik, szoval a jelerosseg csokkenni fog a frissites utan. Hogy erezhetoen, vagy csak 1-2%-kal az majd kiderul. Szoval nem biztos hogy rohannek a frissites utan.
  • kvp
    Az apple-nek es a francia allamnak frissites helyett joga van visszahivni a keszulekeket vagy letiltani a halozati funkciokat. Ez megoldja a sugarzasi problemat a hardver vagy a szoftver tenyleges kijavitasa nelkul is es azoknak akik meg ilyen regi keszuleket hasznalnak tovabbra is lehetoseguk maradna az adataik lementesere usb-n at. Nem hiszem, hogy az apple-t zavarna az, hogy par ember akinek meg mindig van mukodo iphone12-ese kenytelen uj iphone-t venni.
  • monk00
    Elsőnek is értelmeztem a leírtakat "EU országaiban" Ez ok. Csak hát az apple képes rá, és csak a franciáknak teszi elérhetővé. Bár frissítésben még ilyen nem történt, de én már mindent kinézek ebből a cégből. Arról nem is beszélve, hogy egyenlőre csak felszólították...Ami nem ugyanazt jelenti hogy meg is teszik
  • MerlinW
    Olvasd el a cikket megint...
  • monk00
    Magyarország persze ezt is le***ja... Kíváncsi leszek hogy globálisan is elérhető lesz e ez a frissítés. Vagy csak francia ip-vel rendelkezők számára. Nekem is van még egy 12 pro maxom. Igaz már nem használom évek óta, de azért frissíteném ha lehetőség lenne rá. Ha megtudja oldani ez a frissítés, és nem csapják be a felhasználókat. Sajnos az applenél nem lenne meglepő a félrevezetés..

Utoljára szerkesztette: monk00, 2023.09.18. 10:13:44