5
-
"Amit eleve mobilra találtka ki, az teljesen jó mobilon."
Alapból a kézben tartós kicsi képernyő a gondom. Persze a képtapicskolás is, de az megoldható kontrollerrel. Van is, de az is csak minimálisan orvosolja a gondomat.
Nem az a baj, hogy van olyan játék, amit nem lehet rajta rendesen játszani, hanem semmit nem akarok rajta játszani. :D -
"kijött a Google Play Games Windows-ra"
Hát az még akárhová mehet, de a jelenlegi pár ezer játékkal nem lesz nagy siker... főleg, mivel egyik kedvencem sincs benne.
"egyszerűen a formátum miatt (rühellek hordozható eszközökön játszani)"
Játéka valáogatja. Amit eleve mobilra találtka ki, az teljesen jó mobilon.
Nagy favorit pl a Devil's Attorney. Zseniálisan jó kis játék.
Másik a Middle Manager of Justice, de azt nyilván baszták frissíteni androidon.... apk-ból még bárhol megtalálod azért :)
Nyilván az ilyen 3D-s RPG-ket förtelem játszani, shootert még inkább.
De a kvízjátékok... sőt, akár point&click kalandjátékok is remekül működnek. ScummVM-el még a nem mobilra tervezett darabokkal is el lehet lenni :D -
Úgy értem, hogy nem érdemes ilyen játékot fejleszteni, mert nincs belőle bevétel.
Nem úgy, hogy már nincs jó játék a műfajban. -
Kissssss0 #2 "Az RTS műfaj nagyjából halott sajnos..."
azért vannak még próbálkozások, tempest rising mondjuk egynek.
-
Már hivatalosan is lehet androidos játékokkal Windowson játszani, mert tavaly kijött a Google Play Games Windows-ra (igaz, még béta).
Én ugyan mobilon nem vagyok hajlandó játszani egyszerűen a formátum miatt (rühellek hordozható eszközökön játszani), de ha esetleg valami véletlen folytán kijön androidra valami normális játék, akkor azzal már lehet játszani gányolásmentesen is PC-n.
Az RTS műfaj nagyjából halott sajnos... persze, hogy nem jön semmi PC-re. Mondjuk csinálhatnának C&C RPG/shooter/kalandjátékot is (khm, Renegade), azok most jól mennek, nem muszáj minden IP-nél leragadni egy műfajnál, pláne, ha az a műfaj már nem igazán rúg labdába, viszont a franchise igen.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2023.08.26. 19:12:02