7
-
Ellaberin #7 Hidegfúzió és a szobahőmérsékletű szupravezető - ez a két dolog ami biztosan elnyerhetné a "Szent Grál" titulust. Ugyanakkor, ha megvalósul valamelyik is könnyen romba döntheti a civilizációnkat, mert iparágakat tenne feleslegessé. Eléggé sci-fi, de ha végig gondolja az ember rájöhet, hogy többet ártana egy ilyen hírtelen felfedezés az emberiségnek, mint amennyi haszna lehetne - nyilván kell hozzá az emberi eszetlenség, kapzsiság, stb, de ez alap emberi tulajdonság, amit képtelenek vagyunk levetkőzni. -
Sequoyah #6 Szep dolog a jotekonykodas, de nem elvaras.
Az viszont elvaras, hogy jol gazdalkodjanak a befektetok penzevel.
A jo gazdalkodas pedig nem az hogy ulnek rajta es semmit sem csinalnak. Sem az hogy valami hulyesegbe fektetik, ami talan hoz valami hasznot, de nem annyit mint a fo tevekenyseguk (ami viszont nem igenyel tobb befektetest).
Ha nem tudnak mit kezdeni vele, akkor adjak vissza a penzt a befektetoknek (reszveny visszavasarlas, vagy osztalek), es akkor a befektetok majd tudjak hogy milyen nem szilicium-volgyi bizniszbe erdemes fektetni. -
#5 Tele vannak pénzzel, másik cikkben meg lehetett olvasni hogy hány embert építettek le. Jó, persze értem, nem azért vannak hogy eltartsanak minél több embert, de legalább felépítettek volna velük új szolgáltatásokat, vagy akármilyen projektre ráállították volna őket akár átképzéssel, ahelyett hogy várnák, hogy az ölükbe hullik a next big thing. -
Gabbbbbbbbbbbb #4 LK99-et én is megettem. -
#3 Ja, nézmá', tényleg! XD -
#2 Meg is említetted :) -
#1 Jó kis cikk, jó kis összefoglaló.
Én még megemlítettem volna a 90-es évek eleji hidegfúzió őrületet is. :D