5
 • Macropus Rufus
  #5
  "Az atlag nyitasi ertek 150 naponta, azoknal akik ilyen nyithatot vesznek kb. 200-300."
  nem életszerűek az adatok. 150 nyitás és csukás kb. 10 percenként (9,6 percenként egy kinyitás-becsukás) 24 órán át folyamatosan. Mint ahogy a tesztben lévő 100 kinyitás-becsukás is irreális, de a tesztnek az volt a lényege, hogy a hiba hamar kijöjjön.
  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2023.08.14. 17:14:07
 • kvp
  #4
  Egyertelmu, hogy a cikkben leirt elettartam csak akkor mukodik, ha a hajlo feluletet nem erintgeti es nyomodja a tulaj. Vagy hajlitgatja vagy tapogatja, de a ketto egyutt jelentosen leroviditi az elettartalmat. Azt kellene kiszamolni, hogy hany erintes szamit egy kihajtasnak a kijelzo szamara.

  "Én senkinek nem ajánlom hogy vegyen kihajthatós telefont."

  Szerintem sem eri meg, ha nagy kijelzo kell akkor tablet, de ha sok penze van a user-nek, de nem akar plusz kijelzot es aksit cipelni, akkor nyugodtan evente eldobhatja a hajtogathatos keszuleket es vehet ujat.
 • Mertos
  #3
  Az lehet, hogy a zsanér ennyit bír, de nálam egy év után a Flip3 zsanérja már érzésre nem úgy működik mint új korában (kicsit laza). Természetesen a fólia feljött, most éppen szervizbe van fólia cserén. Én senkinek nem ajánlom hogy vegyen kihajthatós telefont. Ha nagyon kell valakinek a nagy kijelzőméret miatt, akkor max a Fold-ot.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Látszik, hogy nem vagy képben. A probléma a kijelzőt védő műanyagfólia és hajlítható üveg! Abban a pillanatban, ahogy valahol felgyűrődik a fólia széle masszív törésveszély van, mert a legkisebb hajszálkarc is drámain rontja az üveg hajlíthatóságát és extra könnyen törővé teszi azt. Törött kijelzőre Samsung nem vállal garanciát, legalábbis nem tudok róla, majd kijavít valaki, ha tévednék. "B***sra" vágott körömmel, hímes tojásként kezelve a készüléket sem feltétlen reális egy év, nemhogy kettő. Leejtésről ne is beszéljünk, mert ugye hagyományos telefon tokban ritkán törik össze..
 • kvp
  #1
  Az atlag nyitasi ertek 150 naponta, azoknal akik ilyen nyithatot vesznek kb. 200-300. Ez 2-3 ev mielott a zsaner szetesik es 4-6 ev mielott a kijelzo. Ha tenyleg keveset hasznalja a tulaj, akkor akar 8-10 is lehet. Tehat az elvart 3 ev normal hasznalat az kb. megvan, utanna ugyis megadja magat a beragasztott aksi. Ez hasznalhato, mar csak a zsaner koruli torzitast es a jol tapinthato hullamot kellene megoldaniuk a kijelzoben...