Itthon nem nézte meg mindenki rögtön az új Madarak a dobozban-filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már akkor netflix előfőzető voltam mikor magyarországon még nem is hallottak róla. Mivelhogy a húgom ott tanult, így elintézte az előfizetést 😊 Én valamiért nem vagyok oda a spanyol filmekért. A zenéjük ok, de a filmeket már annyira nem szeretem. Olasz, francia, kínai, svéd, amerikai, angol, stb stb nálam ok, de a spanyol az indiai, és a koreai filmek nekem nem jönnek be. Szerintem sokan nem szeretik a spanyol filmeket. Valahogy nem sikerült nekik annyira mint pl az olaszoknak, vagy franciáknak, akiktől a mai napig is keményen lop hollywood
spanyol, szóval nyilván jobb, mint egy amerikai, nem?
egyébként nem változat, hanem önálló film, de láttad már a netflixet? hol érdekli a nézőket egy film nemzetisége? az érdekli őket, hogy új-e. magyarorszagon most (egy amerikai film mögött) egy spanyol a második, egy török a harmadik, egy francia a negyedik, egy lengyel az ötödik, egy magyar a hatodik. a világ legtöbb országában is ez az első. ami nem meglepő, hiszen az egyik legsikeresebb sorozatuk spanyol, az előző harom spanyol premier legnézettebb volt itthon.
egyébként nem változat, hanem önálló film, de láttad már a netflixet? hol érdekli a nézőket egy film nemzetisége? az érdekli őket, hogy új-e. magyarorszagon most (egy amerikai film mögött) egy spanyol a második, egy török a harmadik, egy francia a negyedik, egy lengyel az ötödik, egy magyar a hatodik. a világ legtöbb országában is ez az első. ami nem meglepő, hiszen az egyik legsikeresebb sorozatuk spanyol, az előző harom spanyol premier legnézettebb volt itthon.
Mivelhogy egy sapanyol változatról beszélünk, így persze hogy q nem érdekli a legtöbb embert