Szekeres Viktor

Itthon nem nézte meg mindenki rögtön az új Madarak a dobozban-filmet

Nálunk még mindig a The Outlaws az első a Netflixen.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Pénteken került bemutatásra itthon az új Madarak a dobozban-film, a Bird Box Barcelona, de meglepetésre nem lőtt ki azonnal az első helyre annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban ezt több spanyol film is megtette. A film, ami globálisan a mért 92 piacból 45-ben az első helyen debütált, idehaza a The Out-Laws és a Love Tactics 2 mögött a harmadik helyen nyitott csak - utóbbi egy török premierfilm volt egyébként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • monk00 #3
    Én már akkor netflix előfőzető voltam mikor magyarországon még nem is hallottak róla. Mivelhogy a húgom ott tanult, így elintézte az előfizetést :) Én valamiért nem vagyok oda a spanyol filmekért. A zenéjük ok, de a filmeket már annyira nem szeretem. Olasz, francia, kínai, svéd, amerikai, angol, stb stb nálam ok, de a spanyol az indiai, és a koreai filmek nekem nem jönnek be. Szerintem sokan nem szeretik a spanyol filmeket. Valahogy nem sikerült nekik annyira mint pl az olaszoknak, vagy franciáknak, akiktől a mai napig is keményen lop hollywood
  • zetortraktor #2
    spanyol, szóval nyilván jobb, mint egy amerikai, nem?

    egyébként nem változat, hanem önálló film, de láttad már a netflixet? hol érdekli a nézőket egy film nemzetisége? az érdekli őket, hogy új-e. magyarorszagon most (egy amerikai film mögött) egy spanyol a második, egy török a harmadik, egy francia a negyedik, egy lengyel az ötödik, egy magyar a hatodik. a világ legtöbb országában is ez az első. ami nem meglepő, hiszen az egyik legsikeresebb sorozatuk spanyol, az előző harom spanyol premier legnézettebb volt itthon.
  • monk00 #1
    Mivelhogy egy sapanyol változatról beszélünk, így persze hogy q nem érdekli a legtöbb embert