6
  • ENVE
    #6
    https://www.youtube.com/watch?v=51fWzJ-A5w4&t=508s

    Értelmes ember hányingert kap tőlük.



  • Piel
    #5
    Ami már jól látható a Kínai mesterséges intelligencia nem lesz ideológia mentes. Mivel a kommunizmus megbukott, a kapitalizmus nem fenntartható ezért az ideológiát nem kellene belecsempészni. Az viszont nagyon szép dolog lenne, hogy szűrt és valós információból tanuljon mesterséges intelligencia. A nagy kérdés az, hogy milyen erkölcsi és társadalmi normákat kell figyelembe venni és érvényesíteni az AI tanításakor?
  • Palinko
    #4
    Szívesen meghallgatnám az ellenérvet, mert én is úgy tudom hogy eleve minden nagyobb cégben benne van az állam (mondjuk jó kérdés az hogy minden országban benne van mint kedvezményezett :D, na de az adózástól mélyebb formában van kínában).

    A Huawei nyugati szankciók ellen is csak ímmel ámmal tiltakozott kína, ott volt a Xiaomi ami komolyan átvette a helyét és abban is baromi nagy az állami érdekeltség.

    Jack Ma párszor kibeszélt a sorból, hónapokra eltüntették és azóta is inkább Japánban él biztos ami biztos...

    Nem tudom nekem elég maffia módszernek tűnik, hogy ugyan engedik a versenyt, de a győztesben vastagon benne kell hogy legyen az állam, vagy ha nem arra megy amerre a párt szeretné akkor rá lesz kényszerítve.

    Arra viszont nem igazán látom a példát, hogy valami nagy és sikeres vállalat lett a saját elképzeléseivel, szabályaival és semmi állami tulajdon nincs bennük, nyilván pártkatonák által rejtve.
  • coolbboy83
    #3
    Akkor minek szólaltál meg?
  • MerlinW
    #2
    Erre mondják, hogy okosabb maradtál volna, ha csendben maradsz.
  • coolbboy83
    #1
    Nem csodálom, mert a sok mocskos kommunista politikus ott is mindent magának, vagy a sleppjének akar....