7
  • M2 #7
    Azzal nem lenne baj, ha a gyártáskor befolyó adókból visszakapna minden magyar. Ott lesz elrontva a dolog, hogy az egész egy családnak megy majd.
  • codaco
    #6
    "Jah ukránok, nekik köszönhetjük Csernobilt" Mi van?
  • KolkaF
    #5
    - Bruttó 400.000 Ft most mire elég? Kitörölhetem vele... Csak nem hülyeségekre kéne pazarolni a pénzt, (pl. stadionokra, értelmetlen beruházások stb.) hanem egyszerűen megfizetni a magyar embereket. Csak az a baj magyar adófizetőkkel mindent meg lehet tenni, és még örülnek is neki a kitolnak velük. Ritka hülye egy népség. Miért hülye? Viccben is az van, hogy: "dögöljön meg a szomszéd tehene is." Ezt használják ki a politikusok, nem vagyunk összetartóak. Szóval, ha valakinek van egy kis esze, elmegy ebből a szarból.
    - Jah ukránok, nekik köszönhetjük Csernobilt, és mennyire szeretik a magyarokat.
  • Mertos
    #4
    Ha a magyar nem akar bruttó 3-400.000 Ft-ért dolgozni, akkor jönnek olyanok akik akarnak. Még bőven van választék a világban. Egyébként most a szegény ázsiai országok vannak olyan "képzettségi" szinten, hogy egyáltalán dolgozni tudjanak ilyen munkahelyen. A bevándorlás már rég folyamatos Magyarországon is. Elég csak megemlíteni a kínai populációt, vagy a mongol és ukránokat. Utóbbiak legalább európaiak.
  • AxxE
    #3
    Szerinted? (tegnapi hír)10 ezer munkást toboroznak a Fülöp-szigeteken, hogy jöjjenek Magyarországra dolgozni:
    https://444.hu/2023/06/20/10-ezer-munkast-toboroznak-a-fulop-szigeteken-hogy-jojjenek-magyarorszagra-dolgozni
    A helyi TV-ben nyomják a hirdetést... :D
    Utoljára szerkesztette: AxxE, 2023.06.22. 09:28:01
  • AndReWsss
    #2
    "A magyar kormány támogatásával..."
    Nem a magyar kormány támogatja, hanem az állam, azaz mi, adófizetők...
  • Arnika19
    #1
    520 milliárd forintos óriásberuházással 900 új munkahelyet hoz létre. Ezek ugye magyar munkavállalók lesznek ha a magyar állam a mi pénzünkből támogatást ad. Mert ha ez a 900 fő nem magyar dolgozó lesz akkor menjenek a pics@ba és ott szennyezzék a környezetet, ne lopjanak a magyar adófizetőktől a kínaiak.
    Utoljára szerkesztette: Arnika19, 2023.06.22. 08:30:25