10
 • Csaba161
  #10

  A lényeg egészen más!!!!

  Az EU-s törvények szerint a tönkrement akkukat abban az országban kell megsemmisíteni, ahol legyártották...
 • kvp
  #8
  "És ki fog itt dolgozni, újabb 10ezer filippínó?"

  A gepsorok. Nem veletlen vettek meg a kinaiak a KUKA ceget, ok keszitik a gyartosorokat a vilag nagyresze szamara. Kicsit zajos, kicsit sok aramot fogyaszt, de nem kell hozza annyi munkas (csak felepiteni).

  Mivel nallunk csak elektroda-, vezetek-, doboz- gyartas es osszeszereles lesz, ezert ezek a tenyleges kemiatol nagyjabol fuggetlenek, mivel azt a kinaiak hozzak. A technologia atallitasa joreszt igy csak a kinai vegyi uzemekben jelent majd feladatot.
 • zola2000
  #8
  És ki fog itt dolgozni, újabb 10ezer filippínó? Ezzel a kormány idehoz több tízezer idegen kultúrájú bevándorlót, ami mint 2015 óta tudjuk a Soros terv része :)
 • end3
  #7
  Nem kell hülyének nézni a kínait, megoldottak ők már az elmúlt 50 évben sok mindent. - A világhatalmi-birodalmi problémákat is meg fogják oldani. (Mellette a gyártáshoz szükséges alapanyagok kérdését is.)

  - Biztosabb vagyok ebben, mint a "művelt nyugat" csodás hatalmi-maffia és "demokrácia"-megoldásaiban. - Megjegyzem, használnak ők is kínait, minden téren.
 • duke
  #6
  Rohognek a fidieszen, ha a sok ezer milliardos allami tamogatasbol fellepitett akkumlatorgyarak uresen allnanak.
 • nlght
  #5
  Mindenki a lítiumról beszél pedig már a következő években bejöhet 2-3 újabb fajta akksi tech. Itt egy kis infó a Tesla köv. generációjáról, de van egy másik fajta fejlesztés ami ígéretes, de szembemegy a Tesla fejlesztésével.
 • tom_pika
  #4
  "nulla károsanyag-kibocsátású jármű"

  Micsoda hazug megvezetés ez!!
 • kvp
  #3
  "vagy a Magyar kormányhoz kerülnek a gyárak"

  Az EU-hoz, ugyanis a magyar kormanynak nincs oka ra, hogy elvegye a Kinai Nepkoztarsasag (es cegei) tulajdonat. Viszont igen, sajnos ebben az esetben leallna az osszes kinai gyar itthon es az EU tobbi tagallamaban is. Mondjuk ez lenne a legkisebb bajunk, mert BRICS es a veluk szovetseges orszagok (Afrika es Del-Amerika nagyresze) mar a fold lakossaganak es a termeszeti eroforrainak a tulnyomo tobbsege. Tehat a nyugati vilag altalanos blokadja valojaban tobbet artana a nyugati szovetsegnek mint a Fold tobbi reszenek.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Leírom neked, hogyha véletlen elfelejtetted volna, hogy Magyarország is EU. Amennyiben, amit leírsz tényleg megtörténik, mert sajnos tényleg van némi esély rá, akkor vagy egyszerűen leáll a gyártás és más semmi nem történik, vagy a Magyar kormányhoz kerülnek a gyárak, ami szinte egy és ugyanaz, mivel nyersanyag nélkül senki sem fog tudni ott gyártani.
 • kvp
  #1
  A magyar gyarak nagyresze kinai tulajdonban lesz. Na most ha masnak nem is, de Kinanak lesz nyersanyaga. Az egyetlen veszely az, hogy az EU belemegy egy gazdasgi es/vagy katonai blokadba Kinaval szemben. Ekkor ugyanaz tortenhet a magyarorszagi kinai gyarakkal, ami az orosz olajiparral az EU teruleten belul, tehat az EU elkobozza oket.