6
  • Sequoyah
    #6
    Sokszor feladnak "valamit" a postan, szoval annak is van nyoma. Eleg gyakori hogy valaki kap egy keretlen csomagot, valami olcso gagyival benne, pl valami olcso fulbevalo... Ingyen van, max kidobja, senki sem panaszkodik az ilyenert. Es aki valojaban rendelte ezt a kamu-csomagot, ir egy ertekelest, ami mogott van egy "valodi" rendeles, es kiszallitas.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #5
    Valamint emlékeim szerint az Amazonon lehet rendelni magától az amazontól, vagy az amazonon lévő egyéb boltokból (piactér). . Ez elsőre nem is derül ki.

    Kiderül, mert az előbbinél "fulfilled by Amazon" van.
  • Szefmester
    #4
    Megvetted... papíron. De mivel a beérkező megrendelés alapján tudja a csalni kívánó feladó hogy az a trükközés, ezért fel sem adja postán, csak leigazolja hogy minden frankó és kész.
  • Myers
    #3
    Na de nem úgy van az amazonon, hogy csak a termék tényleges vásárlója írhat értékelést?
    Persze hallottam már olyat is, hogy tényleg megveszi, értékel, majd visszaküldi a terméket, de ebben mi a biznisz?
    Valamint emlékeim szerint az Amazonon lehet rendelni magától az amazontól, vagy az amazonon lévő egyéb boltokból (piactér). Ez elsőre nem is derül ki. Rákeresek a termékre, feladja (az is érdekes, hogy ha totál pontosan keresek, akkor sem az első helyen adja, hanem valahol az első 2 lapon meglesz), rámegyek, ott vannak az értékelések (mindegy, hogy milyen boltból vették korábban), majd ha több bolt is kínálja, akkor választhatok közülük.
    Ez a kicsi kínais értékelés szerintem csak úgy működhet, ha 1 terméket kizárólag 1 eladó kínálja. De akkor is meg kellett venni, nem?

    Utoljára szerkesztette: Myers, 2023.06.14. 10:18:45
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Negatív értékeléseket szabad csak elolvasni és azok alapján kell dönteni.
  • RJoco
    #1
    Sajnos van olyan ismerősöm, aki ezen vélemények alapján vett hulladékot. Nem is egyszer. Hiába mondtam neki, hogy sok kicsi kínai írja a kínai eladónak a véleményeket. Nem foglalkozott vele.
    Szerencsére én amúgy is ritkán vásárolok Amazon-ról. És a véleményeket mindig máshol is megnézem.
    Akkor is, ha nem amazon-ról vásárolok.