16
UNDAWN
  • nibron
    #16
    Van magyar camp valahol?
  • Ironman2
    #15
    Na és itt a többi,végre megtaláltam.Az utolsó kimondottan megfogott,egész jól néz ki.Once Human évvégén fog jönni pc-re,és kimondottan pvp játék lesz!



    Once Human

    LifeAfter,és Undawn ami jó ezek közül,a többi felejtős szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.21. 18:19:05
  • Ironman2
    #14
    Megvan! A LifeAfter ami hasonlít erre,majd annak is keritünk időt,és helyet,csak most egyszerre sok játék jött:

  • Ironman2
    #13
    Na most megjelent,viszont ha törölném az enyémet,akkor avval együtt törlődik az előző is,igy elcseszték ezt a fórumot,szóval nem törlöm az üzenetemet,ha nem jelenik meg ezentúl,akkor irok valami értelmeset.

    Egyébként igen,ennek van korábbi változata,más néven az mobilon jelent meg.,majd megnézem a nevét,az Undawn viszont egyszerre jött ki mobilra,és PC-re is.
  • Ironman2
    #11
    Sajnos nem látni itt se az új üzenetet,ezért kell most irnom ide hogy megjelenjen :)
  • Norbertboy
    #11
    Ez mobil játékból lett átültetve, nem?
    Lesz kedvem jobban körülnézek, egyenlőre csak pár percet játszottam.
    Az pozitív hogy ingyenes
  • Ironman2
    #10
    De sukár:



    Gyertek,van kaja,pia:



    Utána egy kis hinta a semmibe:



    6 féle grafikai mod közül lehet választani,van filmes is,ez az alap ami van most nekem,tökéletesen megfelel,máshol sötétebb vagy világosabbak a színek.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.20. 19:18:20
  • Ironman2
    #9
    7-es szinten tartok,tanulgatom a craftolást,meg az épitkezést,tök jó az erdei faház,a saját shelterünk,ahol meg lehet húzódni.A farm része még nem elérhető,talán az magasabb szinten.Nemtudom a főküldetésbe meddig kell haladni hogy már minden funkcióját elérjem a játéknak,mert minél többet csinálok,annál több lehetőség nyilik meg.Állattartást még nem láttam,de állatokat igen karámban.Az alap jármű is tetszik a motor,na meg amiket lehet vásárolni.Hajókat még nem lehet használni,de gondolom később majd azt is berakják.Helikopter is van,az elején azt vezeti a társunk,amibe ülünk.Talán az is lesz majd.
    Bár ha a régiók úgy töltödnek be,akkor nemhiszem hogy lesz.Passz
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.20. 18:58:59
  • Ironman2
    #8
    NAhát ez szenzációs amit ebbe összedobtak,ezt mindenkinek látnia kell,ennyire összetett játék régen született,ikontengerek,rengeteg választási lehetőség,szépen megcsinált karakterszerkesztő,persze még bővítik ezt is,oda van irva,pár funkció még nem használható benne.
    Szépen megrajzolt hatalmas világ,fejlődési rendszer,itt mindenre kell figyelni,még a hajmosás,és ruhamosás jelző is benne van! Kicsit poénos,talán a SCUM-ot akarták evvel kiparodizálni.
    Egy kis gameplay videó Hexariustól,itt mindent megláttok a játémenetről:





    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.06.18. 18:43:11
  • Ironman2
    #7
    Elérhető immár a játék! 15 giga majdnem,telepitsétek!
  • Nomad90Hun
    #6
    Nekem már Whishlisten van steamen. Nem néz ki rosszul. Ha nem viszik el Immortal irányba a mikrotranzakciókat még jó is lehet. Kipróbálni ki fogom, lévén ingyenes, aztán meglátjuk. Leet-nél előre temetik, nem értem miért van sokakban ez az "ingyenes akkor pfúúj" hozzáállás..
  • Ironman2
    #5
    Androidon,és Ios-on már befutott korábban a játék,és egész jól muzsikál.
  • Ironman2
    #4
    Itt van a kezdő bemutató a játékról:

  • Ironman2
    #3
    A játék jún 15-én fog jönni steamen PC-re,addig tegyétek be kivánságlistára!

    Steam link
  • Ironman2
    #2
    Na persze a Legenda vagyok film ihlette az egész játékot,és még Will Smith is adta hozzá magát.Kb ilyen kalandokra várhatunk,mint a filmben,meg küldetésekre,némi cuki Sims-el megfüszerezve.

  • Ironman2
    #1
    Közeleg egy zseniális túlélőjáték,na nem arra kell gondolni,hogy itten csak köveket,meg fákat kell gyűjtögetni,igaz az is benne van,de ez egy teljesen más eltérő game lesz!
    Az Undawn egy nyitott világú túlélési kaland, ahol egyedül utazhatsz, vagy túlélőtársaiddal együtt fedezheted fel a posztapokaliptikus világot, ahol halálos környezetek és félelmetes lények várnak. Építsd fel otthonodat, készítsd el és frissítsd felszerelésedet, és fejleszd a készségeket, hogy túlélhesd ebben a zord valóságban.

    Steam leirás szerint ennyi,de ahogy a videókat elnéztem,itt valami nagyon komplett összetett játék fog születni,a Sims-től kezdve,minden lehetséges műfaj szerepet kapott benne,mindez INGYEN!!!! Azt nem is nagyon kell kitalálni hogy mikrotranzakciós lesz a játék.

    Kedvcsináló videók:



    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.05.24. 21:28:41