9
  • kvp
    #9
    Igen, ennek a tv-nek foleg ugy lenne igazan piaca, hogy szorakozohelyeken telepitve benne lenne az ado es a tv elofizetes dija is. Viszont ugy mar nem biztos, hogy megerne a cegnek.
  • wraithLord
    #8
    "A Pluto TV társalapítójaként egy teljesen új üzleti modellt hoztam létre..."

    Teljesen új, csak mindenki csinálja ezt már kb. negyed évszázada. :D
    Én is inkább azért fizetnék (bármivel kapcsolatban), hogy hagyjanak békén a reklámjaikkal, és user követés se legyen benne. Ez utóbbi akkor se teljesül, ha fizet az adott termékért/szolgáltatásért az ember.
  • Kelta
    #7
    Én meg dupla árat adok olyan TV-ért amin nem mennek müsor közben reklámok
  • Szefmester
    #6
    Csak hogy a kijelző ára eltörpül amellett az adó mellett amit a publikus helyen történő tévézés miatt kell fizetned! Pár hónapnyi adóról beszélünk. Aki egy saját készülékrevalót nem tud kitermelni egy fél év alatt az ne akarjon meccset nézetni a betévedőkkkel.
  • Ellaberin
    #5
    Na az leszép, amikor feltörik a szerverüket és kikerülnek a netre a nem kívánt / véletlenül felvett home poreszek.
    Amúgy szerintem is halott modell otthonra, mert kijátszhatónak tűnik, de az is igaz, hogy egy 4K-s 55"-os smart TV ára már nem olyan nagy, hogy ennyiért beengedjük a kandi-kamerát meg 0-24s reklámfolyamot.
  • kvp
    #4
    A mindig aram alatt es neten kell tartani az egyertelmu, mert kulonben nem megy a video stream-eles a kamerarol. Plusz csak akkor fizetnek nekik a reklamokert, ha van a tv elott ember es azt is tudni kell, hogy kicsoda, tehat nemcsak rogzitik a videokepet, hanem azt is meg kell nezniuk arcrol, hogy ki ul eppen elotte es az mit csinal. Mas a reklamok dijszabasa ha mindenki a kijelzot nezi es mas ha a felhasznalok eppen mast csinalnak, pl. az agyukban.

    Ez inkabb nyilvanos helyekre, pl. kocsmakba lehet jo, ahol az emberek ugyis feltetelezik, hogy kep es hangfelvetel keszul roluk. Mindazonaltal ma mar annyira olcsoak a sima buta okostv-k, hogy nem nagyon lathato az uzleti modell eletkepessege.
  • repvez
    #3
    mondjuk ez a kamerás megfigyelés eléggé gáz, de ha csak azt figyeli, hogy mikor nézem a TV-t akkor ki lehet játszani a dolgokat, mert a TV elé rakok egy szekrényt , hogy kitakarja a reklámokat aztán felölem mehet egész nap ugy sem látom,
    Mondjuk azt nem fejtették ki, hogy jha a reklámnak hangja is van akkor hogy és mikor játsza le , ha közben én meg nézném a filmet vagy mondjuk aludnék és nem nézem a TV-t de a reklám része meg menne akkor is ?

    Amugy ebben a reklámos dologban nem értem, hogy mi a haszna a felhasználonak, mert ahhoz tényleg nagyon rá kell , hogy fuggjon a TV-re , hogy 200k-ért ugymnond eladja magát több éávre egy cégnek aki megfigyeli minden szokását és kki tudja, hogy a kamerán keresztül mit rögzit.

    Ha azt mondom, hogy minden reklámnak lenne egy összege amit ha megnéz akkor amolyan kuponként gyujtheti a felhasználo és beválthatja olyan termékre amire akarja.

    De enélkül ez puszta kizsákmányolás
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Szerintem meg ebből sohasem lesz semmi, mert nem lehet nyereségesen üzemeltetni. Én lennék az a konzumidióta, aki ingyen elfogadja a tető alá focit nézni, vagy a szerződésben az is benne lesz, hogy mindig áram alatt kell tartani és naponta 1 órát nézni is kell? :-D
  • duke
    #1
    Igazi agyatlan konzumidiotanak kell lenni, hogy valaki ezt a sok szart, meg a kameraval megfigyelest bevallalja egy tv-ert, meg tv nezesert.