5
  • Sequoyah
    #4
    Teljesen mas okbol. A Twitter problemaja a teljesen inkompetens management.

    A Facebook problemai a kovetkezok:
    - Az uzleti modell a rovidtavu profitot preferalja a sajat hitelessegenek a karara (= klikk es like vadaszat)
    - A fiatalok szamara a Facebook mar nem "cool". Barmi amire a szuleid is feliratkoztak az nem cool.
    - Es rengeteg penzt elvesztegettek a "Meta"-ra, ami kb a 3D TV-vel egyenrangu otlet. Persze jopofa, de annyit koltenek ra, mintha arra szamitananak hogy tenyleg mindenki oda koltozik mint a Matrixban. Es ok se nagyon tudnak elszamolni a 10milliardokkal amit erre koltottek*, aminek a lathato eredmenye nem jobb mint egy 1-200 milliobol fejlesztett modern jatek.


    (* - gyanitom koze lehet a kozelmultbeli elbocsajtasokhoz, amikor rajottek hogy sok ezer fejleszto allt ott valodi munka nelkul, gondolom a Meta projectekre konyvelve az idejuket)
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2023.04.25. 20:15:51
  • ProgServ
    #3
    A Facebook is egyre gyengebb.
    https://youtu.be/jmpYbHqE3_A
  • Sequoyah
    #3
    Es ez nem is a sajat penze, hanem befektetoi is vannak.
    Ezek utan nehezebb lesz neki befektetoket talalni az ujabb otleteihez. Bar tekintve hogy az ido haladtaval egyre hulyebb otletei vannak, ez nem is baj:D
  • Macropus Rufus
    #2
    Az 44 milliárd dodó nem kevés pénz azért, hogy szórakozzon. Ha bedől a Twitter akkor bukott 44 milliárdod. Azért az nem kevés pénz.
    Azért volt muszáj megvennie mert ott arra felé nincs olyan, hogy megveszem, még sem veszem, de inkább mégis, ja még sem, talán lehet de nem biztos.
    Jópofa kart lenni, ez 44 milliárdjába került.
  • Ellaberin
    #1
    Musk tevékenységei alapján ennek csak annyi az értelme, hogy jókat röhög a ~44 milliárd dollárért vett játékszeren, amit a végefele már nem akart megvenni, de muszály volt.
    Hát most meg jól megsz.patja a nagyvilágot - mármint azokat amelyek ennyire komolyan vették magukat egy alkalmazásban - és kiröhögi sírás helyett az egész csapatot, amelyik most azt se tudja mi van.
    Csinált egy kisebb apokalipszist - ez is sikerült neki :P