4
 • MerlinW
  #4
  Jó a reddit, csak meg kell érteni a működését. Az SG 100 ezer embert ki tud szolgálni X fórum kategóriában. Reddit meg 4 milliárdot szolgál ki végtelen kategóriában. Mindezt úgy, hogy kényelmesen kereshető, rangsorolható, rendezhető, egymásba ágyazható, szűrhető, script-elhető.
  Új felhasználó számára komplikáltnak tűnik (számomra is az volt), de alapvetően egy baromi hatékony rendszer. Nem véletlenül használja "mindenki", és nem véletlenül nincs ellenfele (illetve egy van, a 4chan, ami az ötlet alapját szolgálta anno).
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.04.12. 13:06:11
 • Tetsuo
  #3
  A reddit egy hulladék a régi fórumokhoz képest esztétikailag és funkcionalitásban pl. az sg.hu és a prohardver.hu fórumrendszeréhez hasonlítva.
 • Palinko
  #2
  Tiktok az időtemető pont az a lényege hogy elvessz. Twitteren ott vannak a hashtagek amik segítenek egy témába elmenni, meg a specifikus accountok követése, reddit meg kb fórum minden témához találhatsz redditen és a témán belül topicokat hozhatsz létre stb. Attól nem is tudom hogyan lehetne jobban rendezni... Inkább ezzel az a fura, hogy eddig is sokan csináltak ilyen social hacket meg viral szarokat tweeteltek csak most hogy ismerik majd az algot minél jobban exploitolható is lesz, bár gondolom itt inkább az a cél hogy olyan jó legyen az algo hogy az "exploitolás" igazából a jó content gyártása kell hogy legyen. Csak hogy attól még messze van sztem.
 • Tetsuo
  #1
  Rettenetesek az újabb közösségi platformok. Technikailag elcs*szettek. Az összehányt posztok, kusza témarendezések (ha van egyáltalán) lehetetlenné teszi, hogy normális kommunikáció alakuljon ki. Twitter, Tiktok, Reddit stb.